3000 euro in 2 saptamani

3000 euro atata castiga o amica pentru iese cu unul timp de 2 saptamani. acum cateva zile a trecut pe la mine si se plangea ca nu mai are de munca de mult timp si ca o duce foarte prost. i-am zis ca de vrea ii pot gasi un sponsor pentru o perioada. prima data a zis ca nu, dar dupa a zis ca va incerca daca suma e ok.

am dat 2-3 telefoane si am gasit un spaniol care ii place de ea. i-am zis ca fata are nevoie de bani si ca nu iese asa fara nimic.  m-a intrebat cat. eu am zis 4 mii pentru 2 saptamani. a refuzat. a doua zi ma suna si imi spune ca da 3 mii , mai mult nu. am fost de acord. desigur plata inainte.

incepand de azi fata va iesi cu el. are in buzunar acum 2700 euro. 300 am oprit eu drept comision.

sa vadem cum va decurge. ca ii va place la tip sau nu, banii au fost luati.

cand i-am dat 2700 euro in mana a zis ca sunt nebun. cum am reusit sa fac asta. – secrete de meserie –

ea se astepta la cateva sute si nu la cateva mii. mai ales ca trebuie sa iasa doar 2 saptamanii cu el. nici un club nu facea atatia bani.

astept sa treaca cele 14 zile sa vada daca mai vrea odata. sunt sigur ca-i gasesc iar unul. de data asta ii iau 30% comision. acesta e cel pe care il iau de obicei.

sa auzim de bine.

16 Replies to “3000 euro in 2 saptamani”

 1. :)) Auzi da` spaniolu` nu vrea una sa ii faca curat?:)) Sex face cu fata recomandata de tine si io strang dupa ei:)0 imi tre` musai bani pt achitarea datoriilor:)) Bun ajutor i-ai dat si desteapta ea ca a acceptat. Spor in toate:))

  1. mai…. cum sa iti spun… ei se dau si la fumei batrane dar la o fata tanara si frumoasa…
   este imposibil sa lucrezi la cineva acasa si sa nu se dea la tine. si sa nu te miri cand iti spune sa pelci pentru ca nu ai vrut sa i-o sugi putin…. asta e viata.

  1. las… ca e bine sa ne mai prostim si noi putin. faza e ca multe se arunca ca surdul in toba. chiar daca stiu ca o s ale doara ele se duc.
   vezi ca ti-am dat un mail

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.