5 lucruri pe care trebuie neaparat sa le încerci înainte de căsătorie

O viaţă sexuală împlinită este esenţială pentru armonia în cuplu. Dar, ca să te bucuri de plăcerea maximă alături de bărbatul cu care alegi să-ţi petreci tot restul vieţii, trebuie să experimentezi diverse tipuri de sex înainte de a-ţi oficializa relaţia cu actualul partener. Iată care sunt cele mai importante:

mireasa

# Sexul oralEste un deliciu pentru orice reprezentant al sexului tare. Nu există niciun bărbat care să nu adore să primească plăcerea sexului oral. Şi cu cât stăpâneşti mai bine tehnicile satisfacţiei orale, cu atât mai mult vei ţine flacăra pasiunii aprinsă în dormitorul matrimonial.

# Sexul anal

Rămâne un subiect delicat în cuplu. Cei mai mulţi se lasă conduşi de senzaţiile unice din timpul amorului anal ca să ajungă la orgasm, foarte multe femei îl consideră ca fiind “sexul murdar” şi îl acceptă greu. Pentru că este foarte diferit de sexul vaginal, este important să vezi dacă-ţi place înainte să-ţi pui pirostriile.

# Sexul cu un penis mare

Sigur, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos vor să facă sex cu un partener dotat. Sunt însă şi situaţii în care natura a fost foarte darnică, aşa că n-ar fi exclus ca viitorul tău soţ să fie posesorul unui organ uriaş, care mai mult şochează decât oferă satisfacţie. Sau invers. Este prea mic ca să te mulţumească. Oricum ar fi, merită să încerci să-ţi satisfaci curiozitatea sexului cu un tip cu penis mare.

# Sexul cu un străin

Profită din plin de perioadele vacanţelor şi ieşi în lume. Plănuieşte o călătorie într-o ţară străină sau chiar la noi, dar în compania unui bărbat originar din alt stat. Îţi va împărtăşi multe secrete de care n-ai avut parte alături de partenerii atuohtoni şi vei reuşi astfel să-ţi îmbogăţeşti tehnicile.

# Sexul cu un tip mai tânăr

Este o experienţă extrem de interesantă. Diferenţa de vârstă ideală ar fi de circa şase-şapte ani. În felul acesta te vei convinge dacă ideea potrivit căreia partenerul tânăr te ţine-n pat din zorii zilei până noaptea târziu este adevărată.

 

Sursa

Originally posted 2011-09-12 08:29:48.

Incoming search terms:

13 Comments

 1. Analfabetul 12 September 2011
 2. Mika 26 September 2011
  • Analfabetul 27 September 2011
 3. Mika 26 September 2011
  • Analfabetul 27 September 2011
   • Mika 27 September 2011
 4. Tania 26 September 2011
  • Analfabetul 27 September 2011
 5. Lavinnia 18 October 2011
  • Analfabetul 18 October 2011
 6. Lavinnia 18 October 2011
  • Analfabetul 18 October 2011

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: