1

acelasi lucru peste tot

dupa cum bine stiti m-am mutat si ca orice om care stie ce vrea si ce are nevoie am fost la compania de internet care imi furnizeaza netul sa-i intreb daca ai retea acolo unde ma mut.

mi-au spus ca da, si ca nu va nici o probleme de conectare.

ei bine ma mut si merg la ei sa vina sa imi puna netul. supriza mare. cand ajung acolo imi spune ca nu au retea si ca nu va putea sa imi puna net mai repede de 2 luni. imi venea sa inebunesc, s ale dau cu ceva in cap. le spun ca acum cateva zile mi-au spus ca se poate nici unul nu recunostea si acum mai vrea sa le platesc netul si pe luna asta, desi nu am beneficiat de el.

dupa ce m-am mutat am aflat ca nu am lumina conectata sai trebuie sa fac contract cu o firma ptr asta. merg la aia si imi spun ca peste 5 zile pot sa ma conecteze.  am avut noroc de cumnatul meu care cunoaste multa lume si m-a conectat intr-o zi.

cred ca am contactat peste 10 firme de net de aici care sa ma conecteze si nici una nu `poate mai repede de 30 de zile. abia azi am vorbit cu o firma care spune ca ma poate conecta in 10 zile. acum s a vedem ce va fi.

la munca mea comunitara e bine. numai fumei si a 4 -a zi am inscris.  luni am avut o tentativa sa ma combin cu una de acolo care e combinata la randul ei cu unul de vreo 10 ani. dar se pare ca s-a razganditi azi. se pare ca un fumei de acolo i-a facut capul mare si acum nu mai vrea .

in fine…. mai multe de scris, dar sunt de la un net cafe si se duce timpul.

mai multe am sa scriu cand imi pun net sau cand daca ii pune lu sora-mea mai repede atunci voi mai intra de la ea.

8 Comments

 1. Aiacu Paru' 11 februarie 2010
  • analfabetul 11 februarie 2010
 2. Gabriella 11 februarie 2010
 3. Leusor 11 februarie 2010
  • analfabetul 14 februarie 2010
 4. Dana 12 februarie 2010
 5. laagatat 12 februarie 2010
  • analfabetul 14 februarie 2010
 6. Pingback: La un an şi o zi… « Mihaela13o's Blog 12 februarie 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: