Am hotarat sa ma omor

In aceasta seara am  primit un telefon de la o amica. Cum raspund o si aud “Am Hotarat sa ma OMOR“. Prima data am crezut ca este o gluma si i-am raspuns “Si eu draga mea”. La care ea foarte serioasa imi spune ca vorbeste serios.  Ce m-a  frapat a fost motivul real pentru care m-a sunat. A zis ca vrea sa se omoare, dar nu stie cum si de asta m-a sunat sa-i spun eu cum sa o faca repede si fara durere. Cum sunt eu glumet de felul meu si uneori imi place sa intorc cutitul in rana am inceput sa o iau putin la misto si sa-i dau cateva idei. Nu puteam sa cred ca vorbeste serios. dupa vreo 0 minute la telefon imi inchide. o sun inapoi dar nu raspunde. ii trimit un mesaj si ii spun sa nu faca vreo prostie si sa imi raspunda la telefon.Nu am primit nici un raspuns. asa ca m-am imbracat si am plecat la ea acasa. ajung la usa, sun ca nebunul dar nu raspunde nimeni. dupa minute bune de batut la usa pun mana pe telefon sa sun la urgenta.

intre-depresie-si-sinucidereDeaja ma speriasem. ma gandeam ca s-a omorat deaja si as putea sa fiu eu de vina pentru ca nu am ascultato putin si nu am cresuto.nu apuc sa formez 112 ca deschide usa. era foarte ravasita si era mai mult goala, decat imbracata. intru in casa si merg imediat dupa ea. se duse in dormitorul . pe pat avea asezate 2 cutite, o lama (de unde dracu o fi facut rost de ea) si mai multe tuburi de  pastile. Cum le vad le strang si le duc la bucatarie. apoi ma intorc la ea si ma asez in pat si o iau in brate. Plangea de nu mai putea. nici aer nu mai avea din cauza asta. incer sa o linistec, dar nimic. O tin strans in brate si sterg lacrimile. Incerc sa vorbesc cu ea, dar nu spunea nimic. dupa o vreme s-a mai linistit, se uita la mine si ma intreaba ce caut al ea in casa. imi spune sa ies afara ca ea are treaba. refuz sa plec si o intreb ce are, ce a apucato, de ce vrea sa faca asa ceva. dupa vreo cateva minute de cearta imi spune tipand ca sa saturats a fie singura. Nu intelege cum de nimeni nu o vrea, cum de nu are si ea noroc la un barbat de domane ajuta. Incerc sa-i explic ca nu se merita sa faca asta pentru ca e singura, dar nu aveam cu cine vorbi.

Trebui sa spun ca tipa nu este urata ci din contra e char frumoasa, este destul de desteapta, dar nu are noroc la barbati. de felul ei este destul de pretentioasa si de multe ori am vorbit pe tema asta. I-am spus ca are 2 variante. fie lasa din pretentii, ori astepta pana il gaseste pe cel care-i va place si o va interesa.

Pana la urma am convinso sa mearga la mine ca eu nu o las singura acasa la ea. plus la mine acasa o pot contrala mai bine. stiu totul unde se afla.  acum este in pat doarme. am reusit pana la urma sa o linistesc si sa o adorm. acum sa vedem ce va fi maine si cum va reactiona, daca o sa vrea incontinuare  sa faca acest lucru.

simt ca m-am bagat intr-un kkt foarte mare. poate suna ciudata , chiar rautacios, dar numai asta nu imi trebuia pe cap acum. va iamginati ca o perioada va trebuia sa o supervizez indeaproape. deci voi petrece mult timp cu ea. Tinand cont de starea ei care este acum, imi este teama ca de vom petrece o perioada impreuna sa nu se ataseze de mine . eu nu vreau relatie sau ceva de genul asta. daca se ataseaza nu pot sa-i spun sa isi caute de viata ca nu o vreau, pentru ca ar putea sa se gandeasca iar sa se omoare. sa-i gasesc un tip asa cum vrea pe aici, sunt slabe sanse. + nu accepta s afie combinata de cineva. asa ca sunt sigur ca o sa ma doara capul destul de tare.

Tot ce sper ca maine sa se simta mai bine si totul sa fi fost doar o “faza” trecatoare.

Asa imi vine cateodata sa imi iau punguta si sa plec unde vad in lume. sa merg intr-un loc unde sa nu cunosc pe nimeni si nimeni sa nu ma cunoasca. M-am cam saturat sa fiu mereu acolo pentru toti si sa le rezolv problemele. Daca nu e X azi sigur e Y si tot asa.

Am sa revin cu un articol zilele astea legat de situatia ei. Ciudat este ca ieri voiam sa scriu un articol despre Oamenii Singuri.

[contentblock id=22 img=html.png]Am hotarat sa ma omor 1

Originally posted 2012-09-08 05:23:39.

4 Comments

  1. Mika 8 September 2012
  2. Analfabetul 9 September 2012
    • Mika 9 September 2012
      • Analfabetul 9 September 2012
  3. Pingback: Drama Oamenilor Singuri | Analfabetul Blog 18 October 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: