ce fac eu, Internetul de Maine, Programe, Tehnologie, Utile

ATENTIE!!! Pe 8 martie toata lumea va fi fara Internet

Pe data de 8 Martie internetul nu va mai functiona. Da, ati auzit bine. pe 8 martie  adio internet. ma intreb ce o sa faca cei disperati de facebook si alte cacaturi. online.

In opinia mea, cred ca e un lucru bun. abia aveti si voi timp de iubita, iubita de voi si tot asa. in acest fel puteti face si voi sex pentru mai mult timp fara sa fiti presati de notifiarea de facebook sau sunetul de buzzz de pe yahoo mesager. deci e un lucru bun.

acum sa treci la chestii serioase.

o Prostie de firma care detine o prostie de antivirus AVIRA, apeland la prostia celor peste 60% din utilizatorii de net si creduli au lansat un szvon si posibil un virus.

despre ce vorba.

cica un virus care se numeste ChangeDns a infectat pana acum milioane de utilizatori si pe data de 8 martie va bloca accesul la internet prin schimbarea dns-ului vostru.

ca sa ai acces la net iti trebuie un Ip , care poate fi static sau dinamic. apoi de o adresa care se numeste Mask si un dns.  daca dns-ul care-l ai nu e bun nu vei mai putea accesa internetul.

asa….pana aici ati inteles. cei de la avira au anuntat ca sunt singurii care au o solutia. Antivirusul Avira e o panarama de antivirus. cine-l foloseste cred ca este cu capul. chiar daca 80% din cei care-l citesc o sa se supere dar nu am ce sa le fac. cand folosesti asa cacaturi nu pot spune ca esti un om destept.

acum pentru orice eventualitate si pentru protectia ta va recomand cateva programe care va ajuta sa fiti in siguranta. programele se folosesc simultan. deci nu doa unul singur.

1. Instalati versiunea gratis a antiviruslui AVG

2. instalati Malwarebytes Anti-Malware  – chiar daca spune ca e cu bani, se poate folosi si gratis

3. Instalati Spybot – Search & Destroy – recomanda sa lasati default setarile daca nu stiti cu ce se manca. e posibil sa va blocati calculatorul daca faceti ceva gresit.

aceste 3 programe trebuie sa le aveti in calculator. fiecare e cu treaba lui si la fiecare saptamana e bine sa faceti o curatare cu fiecare dintre ele.

un alt program care trebuie sa-l aveti si e foarte bun este CCleaner. este foarte bun la curatat calculatorul fara sa ai probleme. + poti dezinstala si poti scoate programele care nu vrei sa porneasca automat cu calculatorul. chiar recomand sa va uitati acolo . salvati multe resurse de la calculator + eventuali virusi care pornesc cu el.

bafta

Incoming search terms:

2 Comments

 1. Nu am auzit de chestia asta,insa daca e asa cum spui tu ,va fi mare disperare in zona:D
  Eu folosesc ca antivirus AVG la birou si ZoneAlarme acasa si chiar nu am avut probleme pana acuma in ani buni de cand tot stau pe net.

  1. inainte si eu foloseam inainte zonealarme. ca firewall e super ok. doar ca odata a trecut ceva de el ca antivirus si am renuntat. + Zonealarme e putin mai complicat. daca nu stii sa-l folosesti nu mai e nevoie de virus ca sa iti taie netul.

   ZA e super ok , daca 2 persoane au acest program instalat. atunci cand vb pe mess sau trimiti un mail totul este criptat si cine intercepteaza nu le poate citit.
   citeam azi dimineata pe antena 3 legat de acest virus si exlicatiile care le dadeau ei cum sa te feresti. domane ajuta-ne. :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: