Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – inceputuri

Aventuri in lumea PROSTITUTIEI - analfabetul.com
Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – analfabetul.com

dupa ce am vazut ca oamenii sunt interesati sa afle mai multe despre aceasta lume + starneste multe comentarii am zis ca e bine sa incep o categorie nou. aceasta se numeste “Aventuri in lumea PROSTITUTIEI”. sunt sigur ca multi nu vor fi de acord cu ceea ce voi scrie si ca isi vor pune intrebari de genul : de unde stie analfabetul atatea detalii despre acest subiect.  va raspund de pe acum. nu are relevanta de unde stiu. conteaza ca stiu. e de datoria mea sa stiu. asa cum stiu cand ai facut sex, cu cine, cum ai facut, etc. daca inca nu stiu, maine mai mult ca sigur voi stii. deci ati inteles ideea nu? :D

in aceasta categorie o sa gasiti posturi despre viata celor care o traiesc. prostituata, peste, clientul si acum voi cei care o sa citit.

ce sper sa realizez cu aceasta noua categorie? pai dupa cum am scris si in articolul “Cum te protejezi de traficul de carne vie” sper ca din cele care citesc pe aici se vor gandi si de 100 de ori inainte sa intre in aceasta lume. viata nu e asa cum ti-o spun unii. nu e forba doar ca te futi cu x,y,z ci de cu totul altceva. fututul cu ei e nimica in comparatie cu altele.

deci sper sa va placa si sa comentati.

———-

nota: dupa cum cred ca ati vazut am adaugat pe site deasupra fiecarui articol 2 butoane noi. Like (Imi place) – care va rog sa dati un clik. in acest fel ma ajutati si pe mine. nu dureaza mult si nici nu va deranjeaza cu nimic.

al doilea buton este Send (Trimite), care va da posibilitatea sa trimiteti articolul pe pe pagina voastra de facebook sau e pagina la prieteni, grup, etc. sper sa acordati 30 de secunde pentru aceasta.

la sfarsitul fiecarui articol aveti un buton care va permite sa postati pe contul vostru de twitter un link catre acest site.  si aici daca vreti sa acordati 30 secunde pentru asta , as fi foarte fericit,

va multumesc si sa ne auzim cu bine.


 

3 Replies to “Aventuri in lumea PROSTITUTIEI – inceputuri”

    1. mai o sa scriu sigur despre asta. ieri si azi nu prea am avut timp de nimic. am avut ceva de rezolvat. daca ma vedeai cum aratam plin de hartii…:D zilele astea o sa incep sa scriu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.