Bani online partea 3 parca….

sunt multi care scriu pe blogurile personale cel putin 1 post pe zi. gandestete daca ai primi cel putin 1 euro pe post. in 30 de zile se pot face usor 30 euro. in ron cred ca vine cam 120 ron. nu e rau nu?

e la moda acest sistem de publicitate.  la o cautare simpla pe net se gasesc multe burse care intermediaza acest sistem de publicitate. atentie sa nu luati teapa. peste 80% din ceea ce gasiti sunt pacaleli. deci mare atentie. nu ca ai pierde mare lucru dar dece sa muncesti pentru altii . trebuie sa ai un blog care sa fie cat de cat vizitat. daca ai 10 vizite pe zi e bine sa astepti pana faci cel putin 150-200.

un articol platit in general trebuie sa respecte urmatoarele :

– minim 300 caractere

– 2-3 link-uri pe post

– prezenta pe prima pagina minim 3 zile

acestea sunt cele standard. te poti intelege cu clientu in fucntiie de nevoiele lui. pretul variaza. acesta porneste de la 1 euro si poate ajunge chiar si la 20 euro pentru un articol. depinde de site/blog, numar de vizite, nisa, etc

daca nu va descurcati sa gasiti clienti va pot intermedia eu acest lucru. pentru acest lucru cer 10centi / 1 euro. sau ca sa intelegeti mai bine cer un comision de 10%.

daca doriti mai multe info comentati mai jos.

spor la bani.

3 Replies to “Bani online partea 3 parca….”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.