blocaj

de cateva zile incerc sa scriu ceva kalumea., dar nu merge. de fiecare data cand deschid pagina parca ma blochez. tot ce am in cap dispare.  si am atatea de scris, dar nu merge…  degetele astea nu vor sa tasteze ceea ce am in cap.

am incercat chiar sa ma imbat si vad poate merge, dar nimic. chiar am testat si super tristetea si tot nu merge. atunci cand super trisit scriu in general cel mai bine… dar acum nu vrea. am testat tot. aberatii din astea ca acum scriu pana dimineata.

+ ca am o gramada de chestii de facut si nu am chef. stau toata ziua si ma uit la filme… si fumez tigara dupa tigara.

azi de ex. am beut o sticla intreaga de Margarita…. si am mancat doar odata.

am iesit la o cafea cu un amic… dupa care acasa. dupa 10 minute vin un alt amic sa merg cu el ca vrea sa vada o masina pentu a o cumpara. am fost cu el si dupa juma de ora acasa iara…

de cand am venit, am vazut un film, m-am documentat la niste chestii,  am rezolvat ceva la site, am urcat 3 filme si cam atat cred.

cred ca am sa mai ies putin si  dupa aia acasa. maine vreau sa merg sa imi schimb buletinul de aici. sper sa ma trezesc….

afara ploua , bate vantul si e frig.  la barul unde beu de obicei cafeaua nu pot merge pentru ca as da ochii cu o putza. daca ma vede cateva zile nu mai scap si nu am chef de ea acum. iar sta pe capul meu zile intregi (mai ales ca sunt in concediu 7 zile) , telefoane peste telefoane + multe altele.

cam atat despre zilele mele pe acest pamant…

 

3 Comments

  1. MIKA 23 noiembrie 2010
    • analfabetul 23 noiembrie 2010
  2. Daniela Ghenea 11 martie 2014

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: