Cand mai multi spun ca e Laie, atunci e posibil sa fie

deci pe langa faptul ca toata ziua toti ma streseaza sa ma insor , acestia mai au ceva cu care ma bat la cap.

Cica as avea un copil undeva si ca nu inteleg ei dece nu-l recunosc. tipa la care fac ei referire este acum casatorita si cu care am avut eu o relatie.

de fiecare data cand ne intalnim acestia incearca sa imi dovedeasca ca copilul pe care-l are ea cu sotul ei de acum, ar fi al meu. eu o tin sus si tare ca nu e asa. ca nu ar fi posibil.

totusi acum cateva zile mi-au adus cateva argumente destu de interesante.

oare sa fie intradevar copilul meu? oare ei vad lucruri, amanunte pe care eu nu reusesc sa le vad?

totusi, ar fi cam ciudat sa fie adevarat.  fata e fericita acum, se intele bine cu sotul ei si copilul este frumos. daca ar asa cum spune lumea, atunci mai mult ca sigur le-as strica casnicia.

eu stiu sigur ca nu este al meu, dar imi da de gandit faptul ca ei o tin asa tare ca ar fi al meu. mie teama ca imi scapa ceva.

 

3 Replies to “Cand mai multi spun ca e Laie, atunci e posibil sa fie”

  1. mie te-am de aceasta intrebare. nu cred ca ar iesi ceva bun. cred ca de asta nici nu vreau sa aud ce spun ei. ma gandesc ca la o analiza mai amanuntita, as putea ajunge la concluzia lor. ceea ce nu e bine. nici pentru mine, si nici pentru ei.
   eee… nu e mai bine oare sa o lasam asa cum este. ce nu stii, nu te poate rani/afecta. :D

   1. Ai vazut ca ai gasit singur raspunsul?
    Vor venii multi pe aici si te vor condamna “cum sa lasi copilul tau asa, sa-l creasca altii ? “…”cum de poti trai cu acest gand ca ai un copil?”…etc etc, dar cum spuneai, ce nu stii, nu te raneste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.