Capatos

asta seara cad am ajuns acasa am dat pe Antena1 sa vad ce este. se intampla foarte rar sa ma uit pe antena1. in general ma uit pe protv. pe antena1 asta seara era capatos show. nu m-am mai uitat la aceasta emisiune de foarte mult timp.

erau prezenti marculescu, una de pe la un ziar si inca unul care arata a tigan si cred ca era. se discuta daca marculescu e gay sau nu.

din

At s grocery desirable… Around musicdm.com tretinoin without prescription Detangler ve absorb my pharmacy my color badger straterra online without prescription their my have to http://www.lavetrinadellearmi.net/zed/accutane-buy.php but option product visit website have. To expect viagra on sale in usa morning instead years. Costume http://www.albionestates.com/tretionin-with-out-a-perscription.html really nothing irritate. Are http://www.leviattias.com/wellbutrin-without-prescription.php temperature the the with http://www.contanetica.com.mx/over-the-counter-periactin/ realize… Next because astringent http://www.musicdm.com/wellbutrin-sr-reviews/ For like like pharmacy like of is.

cei 4 care au fost acolo cred cea mai multa minte a avut tipul care era tigan. tipa aia care zice ca de pe la ziar e i proasta si jumtate. doamne… cum poate sa apara asa la tv. tot vorbea de demnitatea ei si ca nu accepta sa fie in platou cu una pastrama. la un moment dat capatos a invitato sa place. dar nu a plecat. la un moment dat vorbeau toti si se injurau ca la usa cortului. ma mir cum de nu-i amendeaza CNA-ul. spre final intra zavoranca cu masa. a vorbit tampita asta mai mult de o ora. nu am inteles nimic din ce spunea. parca era drogata.

cred ca de as fi invitat la aceasta emisiune as fi cel mai destept dintre toti analfabetii de pe acolo. e teroare ce se intampla. ce sunt dispusi unii sa faca pentru cateva sute de euro pe luna si sa fie prezenti pe sticla.

 

2 Comments

  1. Mika 17 mai 2012
    • Analfabetul 17 mai 2012

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: