Home Teoriile Mele Ce este si ce face un psiholog?

Ce este si ce face un psiholog?

3 min read
0
0
93
Psiholog
Psiholog

Oare ce este  si ce face psiholog? si-a pus cineva aceasta intrebare? sungt sigur ca si multi dintre voi aveti o parere oarecum gresita legat de ei + niste asteptari destul de ciudate.  Ca te duci de buna voie sau obligat la psiholog te astepti ca sa iti rezolve probleme de la prima sedinta, sa te decodeze imediat si alte cacaturi. Ajungi acolo si vezi ca nu se intampla nimic deosebit, ba chiar te plictisesti sau ai impresia ca esti de 10 ori mai inteligent ca el. Un psiholog este acea persoana care va sta acolo si te asculta ceea ce ai de spus. In functie de ceea ce spui el te poate ajuta cu unele sfaturi sau poate vedea anumite aspecte din viata ta, pe care tu nu le poti vedea. El pentru ca nu te cunoaste poate fi obiectiv si  plus de asta nu este direct implicat. atunci cand nu ai nici o treaba cu o persoana ii poti un sfat mai bunsau vedea unele lucruri mult mai usor si mai bine. Sunt lucruri din viata ta pe care nu le poti discuta cu mama, prietenul tau cel mai bune sau alte persoane apropriate. Avantajul unui psiholog este ca nu te cunoaste si prin lege este obligat sa tina secret ceea ce discuti tu cu el. De cele mai multe ori e mult mai usor sa te deschizi unui necunoscut , dacat unei persoane apropriate.

deci de acum cand mai mergeti la un psiholog, nu intrati cu cine stie ce asteptari, ci asezativa si incepti sa discutati. cand o sa creada el ca trebuie sa intervina o sa o faca. Incearca sa fii cat poti de sincer cu tine si nu cu el. daca problemele tale sunt adanc ascunse in tine, in mintea ta, atunci trebuie sa fii sincer, foarte sincer cu tine.

Daca nu ai inteles prea bine ce am scris mai sus, poti lasa un comentariu sa ma poti contacta. Fb, Tw, e-mail, YM, skype, etc

[contentblock id=9 img=html.png][contentblock id=20 img=gcb.png]Ce este si ce face un psiholog? 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Teoriile Mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …