Aberatii, ce fac eu

ce mai fac eu

pai noaptea trecuta nu am dormit. am ajuns acasa pe la 7 dimineata.

m-am pus la laptop cam juma de ora, am fumat vreo 4 tigari. apoi ma suna un prieten daca m-am trezit. ii spun ca abia am ajuns acasa. prima data cand am ajuns acasa a fost 03.45.  pe la 04.15 ma suna nite amici daca nu ies. chiar daca am spus ca nu , a trebuit sa ies. ne-am plimbat pe la vreo 3 discoteci. ne-a oprit si garda. unul din amicii mei trebuie sa mearga azi la garda.  la un sens giratoriu ne jucam cu frana de mana… adica el nu noi. noi eram in masina. garda era in spatele nostru cand faceam toate astea.

in fine… am ajuns acasa iar dupa cum am spus pe la 7.

la 8 avea pista rezervata la tenis. asa ca m-am schimbat si am plecat cu amicul meu la tenis. am jucat noi 2 ore , dupa care am mers la un bar unde am beut o cafea si am luat micul dejurn. am cumparat un pachet de tigari si pe urma acasa.

acasa cand am ajuns, am dat drumu la centrala, am fost sa ma pis ca nu mai puteam. dupa asta m-am uitat sa vad ce am primt pe laptop. o gramada de ferestre. am terminat abia acum de raspuns la toate.

am trimis un mail la tipul din india care se ocupa de serverle mele… se pare ca de 2 zile nu primesc nici un mail. sa rezolve problema…

acum scriu  acest post, chiar acum mi-am aprins o tigara. nu prea intra dupa cat am fumat noaptea trecuta, dar nu am ce face.

mai tarziu cred ca o sa ma culc si dupa asta o sa vad ce mai fac.

daca e interesat cineva de partida de sex de aseara sa spuna. am sa scriu daca sunt doritori…

kiss all si sex placut la toi.

9 Comments

 1. Chiar ma pregateam sa te intreb de partida cu o seara inainte ,dar vad ca si tu ai specificat…deci intreb: Cum a fost???
  S-a descurcat mai bine decat la …laba?

  1. daaaaaaaaaaaaaa
   mai, ramasesem putin surprins cand am vazut ca nu o freaca bine, pentru ca tot ce facuse inainte se vedea ca se pricepe si e buna.
   o faza care imi place mie si ea si-a dat seama e atunci cand e deasupra ea cu spatele la mine, sta pe picioare si sare in pula cu peste 7200 rpm. ador faza asta. sa vad cum intra si iese, mai ales daca are un cur misto.
   sa descurcat bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: