Ce P*** mea….

Ce Pula mea

Ce Pula mea

ce ma dispera unii oamenii. eu am o regula. ma accepti asa cum sunt sau pleci la alta masa.  se mai gaseste cate unul cam in fiecare zi care sa imi spuna ca stau numai cu pula si pizda in gura.  cu pula la figurat, cu pizda e atat la figurat cat si la propriu. :d

cel mai tare ma enerveaza cate un amic atunci cand sunt pe langa noi si pizde sa imi atraga atentia sa nu mai vorbesc colorat. adica gen sa ce pula mea, imi bag pula, pizda matii si altele.

nu zice nimic nici o pizda care este cu noi si se gaseste cate un bulangiu crezand ca astfel o sa prinda si el o bucatita de pizda in acea zi/seara.

frate daca nu iti place cum vorbesc, mergi in pula mea la alta masa. lasa-ma singur pe mine si fa tu ce vrei, vorbeste cum vrei. daca tu crezi ca merge faza cu sarut-mana domnisoara, atunci dai bataie.

stiu cand nu trebuie sa folosesc un astfel de limbaj si cand desigur cand pot.

atunci cand ies cu gasca si plecam la futut drumurile, barurile, cluburile, fufele… la ce pula mea sa vorbesc cu sarut-mana domsnisoara. el cel putin din ce cunosc daca merg la una in club si ii spun asa ceva ma schipa in ochii + la revedere pizda.

si mai stiu o vorba care mi-a fost spusa de o fosta amica. Mai bine golan decat prost.

hai sa luam un exemplu de acum cateva zile. aici fac referire la un amic de al meu care mereu se gaseste sa imi atraga atentia cand e o pizda pe langa noi.

eram la un bar si acolo o pizda. ma bag in seama cu ea si dupa cateva amabilitati deaja o intrebam cand si-a tras-o ultima oara, cum ii place, etc.

se duce si amicul meu, care cica in opinia lui este mai bun ca mine la vrajeala.

se duce la ea cu chestiii de Reomatism si alte faze cracanate de peste 1000 de ani. fata ii spune ca este casatorita si ca a iesit la un suc sa se relaxeze.

asta i-a spus lui. mie mi-a zis ca este singura si alte chestii de aici.

se vedea ca fata a iesit la agatat si nu dorea ceva de durata ,  gen relatie etc.

saraca de ea voia sa se futa putin cu cineva fara obligatii.  cum sunt eu baiat bun, il las pe el sa isi faca treaba. sta cu ea toata seara la bar, bea de se imbata ca prostu. pe la 3 dimineata fata pleaca acasa si el ramane la bar. ma intalnesc cu el si imi povestete cele de mai sus. ii spun cum trebuie sa faca ca sa ajunga la pizda ei.  prostu, daca e prost nu ai ce sa-i faci. a crezut ca eu il pacalesc ca sa o fut eu.

se inalneste cu ea iar si apeleaza la acelasi sistem de vrajeli cracanate. iar nu prinde nimic.

i-am zis cat e de prost si ca de ma asculta futea ceva.  i-am zis ca data viitoare sa o invite la masa cu noi si o sa-i arata ca am dreptate. chia am pus pariu. a venit fata si am aplicat exact ce i-am spus eu lui. la sfarsitul serii fata era la mine in pula si nu la el.

urmatoare zi pe la 10 fata inca nu era plecata de la mine. primeste un mesaj de la el in care el ii spunea ca de vrea o relatie de durata si daca-l place sa-i dea un beep. ca el o place foarte mult si ca nu doreste sa isi bata joc de ea si alte kkturi din astea.

am cam deviat de la subiectul acestui post nu?

bine… cred ca ati inteles ideea. daca careva din voi vrea sa ma accepte asa cum sunt, bine. daca nu tot bine.

asta sunt eu, care sta toata ziulica cu pula si pizda in gura.

😀


 

 

5 Comments

  1. Analfabetul 23 iulie 2011
  2. micutu204 23 iulie 2011
    • Analfabetul 23 iulie 2011
  3. Mika 24 iulie 2011
    • Analfabetul 26 iulie 2011

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: