ce titlu ar merge

Ce imi faci tu, doare, dar imi place

Ce imi faci tu, doare, dar imi place

ma chinui de 3 ore ma chinui sa scriu acest post . in cap am tot suna atata de bine, dar cand vreau sa scriu nimic nu o pot face. nu stiu ce se intampla. asta seara am suparat pe cineva foarte tare. dar nu ptr ca am vrut sa o fac si pentru ca a trebuit.  in primul rand pentru mine si in al doilea rand pentru ea.  pentru mine deoarece ca simt ca inebunesc numai cand o privesc so nu stiu cat pot continua asa. imi afecteaza viata de zi cu zi. a stranit in mine lucruri de care nu stiam ca mai sunt. va imaginati cum e sa priviti o persoana 3 ore in continu fara sa te plictisesti? cum ar fi ca ei sa’i placa tot ce iti place si tie. de la muzica pana la beutura iar in sex sa fie cu adevarat extraordinara.  sa aiba acelasi preferinte ca tine. sa te faca sa inebunesti doar cu o privire.  dar dupa toate astea stii sigur ca nu o poti avea. NICIODATA. ce faci atunci?

pentru ea deoarece are o viat de trait (are doar 20 de ani), trebuie sa termine facultateam, sa isi indeplineasca visele dorintele si tot ce isi doreste. si mai presus de toate astea sa aiba pe cineva cu care poate fi acum. nu maine sau peste un an. mai ales ca are de’a face sa zicem asa cu unul care’i place sa e joace cu mintea oamenilor. te joci si iar te joci, dar uneori e bine e bine sa te opresti din respect pentu ceea ce este acea persoana si ce poate fi. doar ca ai mai multe cunostinte, ca esti mai matur, ca ai trecut prin mai multe iti da dreptul sa te joci cu viata unor oameni.  cum spunea o foarte buna prietena si sfatuitoare : oferai unei FEMEI dorinta si se va pisa pe ele principii.  ei bine este foarte adevarat. cand stii cateva trucuri iti este foarte usor sa ajungi in orice chiloti si nu numai.

de asta si din alte motive ti’am zis ca e bine cateva zile sa nu mai vorbim. poate ne vom calma amundoi si vom continua fara a mai simti ceea ce simtim acum. sau mai bine ceea ce simnt eu acum. imi pare rau ca te’am suparat in aceasta seara, dar a trebuit. mai ales dupa cadoul trimis de tine . nu stiu daca  o sa stii vreodata cat de mult mi’a placut.

te sarut asa dulce asa cum iti place tie mai mult si sper sa ne auzim in cateva zile dupa ce vom medita.

si un cantec pentru tine

Originally posted 2010-04-14 23:13:00.

9 Comments

 1. fatadinvis 15 aprilie 2010
  • analfabetul 15 aprilie 2010
 2. fatadinvis 15 aprilie 2010
 3. Sibel 15 aprilie 2010
  • analfabetul 15 aprilie 2010
 4. fatadinvis 15 aprilie 2010
  • Sibel 15 aprilie 2010
 5. joschilotii 15 aprilie 2010
  • analfabetul 15 aprilie 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: