Lumea de azi, Sex, Utile

cercetători de la Colegiul King imi sustin ideea hihihhi

2010/01/30//248324-sex-shutterstock-2568953.jpg

Femeile inteligente au o viaţă sexuală împlinită şi trăiesc intens o partidă de sex, conform unui studiu realizat pe un eşantion de 2.000 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 83 de ani. Tim Spector, autorul cercetării, susţine că femeile cu un IQ ridicat au un număr dublu de orgasme, spre deosebire de cele mai puţin “dotate” în această privinţă.
Studiul a mai arătat că femeile inteligente stârnesc interesul bărbatului şi prin povestirile erotice împărtăşite înaintea actului sexual, pe când femeile cu un IQ scăzut lasă doar bărbatul să îşi povestească fanteziile sexuale, ele “lăsându-se purtate de val”, conform gandul.info

“Inteligenţa în cazul unei femei pare să aibă un impact direct asupra funcţiilor sexuale. Acestă aptitudine le ajută pe femei să aibă fantezii, ceea ce face ca trăirile să fie mai intense”, a adăugat psihologul Andrea Burri, coordonator al studiului.

cancan.ro

deci ce mai vreti? acum intelegeti de ce imi plac femeile inteligente.

Incoming search terms:

5 Comments

  1. Mi se pare destul de logică afirmaţia asta :)
    Nu ştiu în ce măsură e valabil pentru bărbaţi :)) Ei pot avea trăiri intense şi fără un iq ridicat :))

  2. si …. pe barbati cu un IQ ridicat sau scazut, nu s-a facut nici un studiu? macar sa stim incotro ne orientam ( ha, deja stim, dar macar sa ne prefacem ca avem o scuza de l-am ales pe X :D :P )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: