Home Aberatii changes

changes

3 min read
2
0
208

changes 2cineva spune ca schimbarile sunt necesare. asta ma duce cu gandul la ce mi-a spus anul trecut asistentul de cont din germania… “Un lucru nou nu inseamna ca este si bun”

cu totii avem tendinta sa schimba orice in jurul nostru dar mai ales viata prietenilor, de fapt a tuturor din jurul nostru. multi ar spune ca nu e un lucru rau, altii ca e foarte rau ceea ce vrem sa facem. ca ar trebui sa-i acceptam pe toti asa cum sunt, cu bune, cu rele.
sunt de acord cu ambele tabere.
Problema e ca la o analiza mai atenta nici una nu are dreptate. atunci cand vrem sa schimbam ceva la cei din jur nu o facem pentru ca suntem noi buni sau din alte cacaturi de motive.
incercam sa schimbam lumea din jurul nostru pentru ca nu ne place cum suntem noi insine. vream sa aplicam schimbari pe altii pentru ca noi nu suntem in stare sa le facem. sau nu avem curajul. asa ca e mai bine sa experimentam pe altii.
cel mai des se intampla intr-o relatie. incerci sa iti schimbi partenerul in ceva ce nu iti va place mai mult ca sigur. dar tot o faci. de asta multe relatii ajung la despartire. sa imi bag ceva… a sunat telefonul si mi-am pierdut ideea. trag o tigara si sper sa imi revina… si ce filozofie aveam in cap….
inca nu a revenit, dar vreau sa termin asa ca voi scrie ce imi vine in cap acum.
daca am fi multumiti cu viata noastra, cu felul in care suntem, ne prezentam atunci nu am mai vrea sa schimbam nimic la cei din jur si viata noastra ar fi mai simpla, mai frumoasa.
presupun ca ati intalniti in viata voastra cel putin o persoana care nu o intereseaza ce si cum faci, unde te duci, cu cine ti-o tragi, familia ta, etc. + acea persona nu o va interesa micile barfe care iti ies din gura.
gata… nu mai vine nimic. sper ca data viitoare sa fie mai mult si sper ca ati inteles ceva din asta.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

2 Comments

 1. Mika

  22 February 2012 at 05:33

  Esti fenomenal .Incercam sa reconstruiesc acuma si sa vad cam ce ai avut de gand sa srii azi dimineata ,o parte am inteles-o si am abordat-o de atatea ori aici la tine sau la mine ,insa la chestia cu relatiile nu sunt sigura ce ai vrut sa zici .
  O chestie care am mai spus-o ,dar am dezvoltat-o in privat a fost acesta : http://mikaprojects.com/schimbare/

  In relatii cred ca fiecare incercam sa ne schimbam noi insine dar si partenerul in asa fel incat sa existe o armonie .Acolo unde micile cosmetizari nu sunt posibile, incercam degeaba sa facem schimbari ,pentru ca niciodata nu vom reusii .
  Cum am mai spus Analfabetu….Oamenii nu se schimba ,se descopera sau redescopera, asa ca …acceptati-i ca atare!

  Reply

  • Analfabetul

   22 February 2012 at 07:57

   am tot incercat dimineata sa scriu dar nimic.
   ideea mi-a venit dupa discutia cu cineva care mi-argumentat destul de frumos faza asta cu schimbarile.
   in mare persoana respectiva spunea ca atunci cand vream sa schimbam pe cineva o faci pentru ca noi insine nu putem. sa imi bag ceva… in cap am ideea dar nu pot scrie aici. pur si simplu cand incep sa scriu se duce totul.

   articolul tau il stiu. :D:D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …