Chestii noi pe analfabetul.com – Verifica acum

dupa o discutie de acum cateva zile cu un amic care m-a sfatuit sa ma tin bine de acest blog pentru care are viitor, am decis sa-i ascult sfatul.

asa ca am cautat cateva chestii pe net si cred ca am gasit ceva interesat.

1. CommnentLuv – acest plugin l-am vazut la frumoasa Lavinnia . am dat un mail si mi-a zis cum se numeste. e super tare. cand comentezi la un articol pe blog la mine automat se adauga link catre ultimul tau articol scris la tine pe site. asta desigur daca ai pus in formular adresa catre site-ul tau. Userii care se inregistreaza pe analfabetul.com vor primu atributul dofollow pentru site-ul introdus in profilul lor. ce inseamna dofollow? atunci cand vin spiderii de la motoarele de cautare gen google, yahoo si gasesc un link catre blogul tau cu atributul dofollow acestia il vor urma. in acest fel site-ul tau va fi scanat mult mai des de motoarele de cautare si vor indexa mult mai repede informatia de la tine pe blog. + ca ca vor trece ca backlink. acest backlink este foarte important pentru blogul tau si iti va creste si PR-ul. daca tu esti inregistrat si comentezi la 10 articole ai 10 backlink catre blogul tau. mai departe faceti voi calculele.

coment - analfabetul.com
coment - analfabetul.com

2.Cei mai vorbareti. acest serviciu va arata cate comentarii are fiecare pe zi, luna, an, lifetime. am pus acest serviciu pentru a va motiva sa comentati cat mai mult. in curand o sa introduc si ceva premii. nu vor fi foarte mari, cred ca vor fi primite bine. un exemplu: cine ajunge primul la comentul 1000 primeste un premiu. sau cel care comenteaza cel mai mult intr-o luna va primi la fel un premiu. daca aveti sugestii va rog lasati mai jos.

top coment - analfabetul.com
top coment - analfabetul.com

3. puncte pentru activitate pe blog. useri vor primi 10 puncte la inregistrare + 1 punct pentru fiecare coment si 20 de puncte daca vor publica un articol. asta in cazul in care doresti acest lucru si esti aprobat. fiecare articol scris trebuie aprobat si dupa publicat.

doresc ca pe viitor aceste puncte sa se transforme in bani reali. sa zicem cu 500 puncte vei putea cumpara 1 euro. cand atingi 10 euro banii iti vor fi virati in contul tau de paypal. daca doresti prin transfer bancar atunci va trebui sa astepti sa faci cel putin 50 euro.

in fine.. toate acestea le vom discuta .

punctele pot fi donate intre useri, sau cumparate cu bani reali. chiar se pot cumpara produse cu acestea.

puncte - analfabetul.com
puncte - analfabetul.com

4. forum acum lucrez la un forum pentru blog. unde vom putea discuta mai mult si veti putea si voi sa deschideti subiecte. aici o sa am nevoie de moderatori. sper sa se ofere cineva. forumul va rula pe o platforma phpbb3. daca aveti sugestii pentru categorii va rog lasati mai jos.

Forum - analfabetul.com
Forum - analfabetul.com

5. embed video. cred ca de acum va fi mai usor sa postati video in comentarii. nu mai trebuie sa copiati codul embed sau link.

in acest moment sunt 65 de surse video care sunt compatibile. Codurile de postare o sa pun intr-un coment. :d

 

in mare cam astea sunt. daca e cineva care are intrebari stie ce are de facut. voi raspunde cu placere si sper sa va placa ce idei am eu.

Incoming search terms:

4 Replies to “Chestii noi pe analfabetul.com – Verifica acum”

 1. update

  cod pentru a afisa clipuri in coment;
  youtube:
  [ youtube HgeODQbcTjo ] fara spatii intre paranteze. eu l-am pus asa ca sa vedeti ca exemplu.

  cam asa arata condul introdus:
  [youtube HgeODQbcTjo]

  pentru trilulilu

  [ trilulilu d219752d57c01e ]

  [trilulilu 8d60e1777f875d]

 2. Interesant .
  Sa inteleg ca voi lua un premiu ,sunt cea mai aproape de cele 1000 de comentarii .
  In alta ordine de idei ,vezi ca si ieri la ora asta aveam tot 512 comentarii si azi am comentat ceva …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.