Cine sunt eu? va intreb pe bune … cine sunt eu?

citeam acum cateva minute pe blog-ul lu  Mika acest articol Cine sunt eu?Justa intrebare. m-a pus pe ganduri. cine dracu sunt eu cu adevarat?

Numele real si pe mine cel real ma cunosc un mic de oamenii. cred ca-i pot numara pe degetele de la mana. dintr-un  motiv care nu-l stiu pe cand aveam vreo 14 ani am inceput sa creez personaje. cand ajungeam intr-un loc nou unde nu ma stia nimeni ma prezenta ca fiind acel personaj creeat de mine. pot spune ca ma pricep destul de bine. daca mergi in unele orase sau tari si va intalniti cu cineva care ma cunoste o sa va spuna cu tot alt nume, data de cum ma stiti voi pe mine. + alt caracter si tot tacamul. o viata nou, un profil nou cu tot ce are nevoie. chiar si povestile de dragoste , primul sarut, primul contact sexual difera de la un profil la altul.

Iti poti vindeca viata… aici  spune ca ar trebui sa invatam sa ne acceptam pe noi insine. cred ca eu nu am reusit niciodata sa ma accept pe mine cel real si de aici multele probleme psihice care le am. un om normal nu sunt. de fapt nici nu stiu daca am fost vreodata.

cred ca din aceasta cauza nu las pe imeni sa se aproprie prea mult de mine. cum simt ca lucrurile se complica fug mai repede decat un avion de vanatoare care are mach4.

spune-mi cine sunt? cine sunt sunt eu pentru tine? spune-mi…..

 

Nota: promo pentru cartea online pe care o voi scrie  incepand cu saptamana viitoare. am ales aceste 2 titluri. Who I Am sau  A Man on the Beach. o sa vad care il voi folosi.


 

Originally posted 2012-05-17 03:27:46.

3 Comments

  1. Mika 17 May 2012
    • Analfabetul 17 May 2012
      • Mika 18 May 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: