Comoditatea de a gandi si Inventiile noastre

nu stiu daca am ales bine titlul la ceea ce vreau sa scriu, dar altul nu am gasit.

comoditatea de a gandi si inventiile noastre

comoditatea de a gandi si inventiile noastre

in ziele noastre e mai usor sa dam un search pe google decat sa ne gandim cat face 2-2.  la absolut orice facem acest lucru. sa nu ma intelegeti gresit. nu zic ca este rau. atata timp cat exista servicii online si offline care sa te ajute sa afli o informatie nu vad de ce nu ai folosio.

problema mea este cu cei care sunt atat de comozi incat nici nu auzit de aceste sistem sau nu vor sa auda si se mai dau si destepti.

99% din cei care ma inconjoara zi de zi sunt mai mult decat comozi . ei sunt cei mai destepti in lumea lor, nu vor sa auda de nenea google sau alte sistem care le pot facilita aflarea unor informatii care si nepotica mea de 8 ani le stie de ceva vreme.

nu poti purta cu aceste persoane o discutie care nu include ce a facut manelistul cutare, ce haine si-a mai cumparar de la nu stiu ce firma si cat de multi bani au dat pe ele , cand ei nu au bani de o cafea.

daca ii intrebi cat face 83-74 ei iti vor spune ca face 14 si in loc de s-a intunecat ei iti vor spune ca se “intunericeste”, sau in loc de injosit iti vor spune “undit”.

daca le spui ca la poli e 6 luni zi si 6 luni noapte , acestia iti vor da in cap cu ce apuca. asa ceva in lumea lor este imposibil.

de mult am zis ca o sa ma mut undeva unde sa imi fac alt anturaj, dar nu am facut-o din motive personale. nu zic ca sunt cel ami inteligent dintre toti, dar macar am cat de cat acolo ceva cunostinte generale care sa ma ajute sa ma descurc in lume. nivelul multora la cunostinte generale se afla la nivelul unui copil de clasa a 4 a.

mai vorbesc cu unii pe net si trebuie sa citesc de cateva ori si sa imi pun inteligenta la treaba ca sa inteleg. oamenii buni daca nu stiti cand sa folositit virgula, punctul, semnul intrebari, mirari, liniuta, reformulati in asa fel incat sa va inteleaga lumea. sau dupa ce ai scris o propozitie scurta da Enter si apoi scrii in continuare. in acest fel te vei intelege mai bine cu cel care discuti. Daca eu ca Analfabet recunoscut pot cat de cat sa scriu corect , tu de ce nu poti? sau iti este prea lene sa mai gandesti?

sa mai vezi pe unii ce mesaje trimit pe telefon. le este greu sa apese de mai multe ori pe tasta ca sa ajunga la litera care trebuie. pur si simplu trimit cu prima litera care le iese. un exemplu mai jos:

md tdddm dgpdapa ja w (ne vedem diseara la 9)

 

 

 

Originally posted 2011-10-29 02:38:50.

Incoming search terms:

3 Comments

  1. Mika 29 October 2011
  2. Analfabetul 29 October 2011
  3. Ela 2 December 2011

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: