Cristiano Ronaldo a trimis Portugalia acasa – Portugalia 2-4 Spania, dupa penalty-uri

Portugalia 2-4 Spania, dupa penalty-uri

Free Filehosting At HotFileHosting.comam vazut si eu meciul Portugalia – Spania care s-a terminat cu scorul de 2-4 dupa loviturile de la 11 metri. in meciul de asta seara am tinut cu Spania. de la inceputul campionatului european am spus ca finala o va juca Spania si Germania. Sper ca maine Germania sa castige.

Cum spuneam , am vazut meciul unde l-am vazut pe prea maritul si exceptionalul Cristiano Ronaldo. Daca e sa luam dupa joc portugalia merita sa merga mai departe, dar Cristiano Ronaldo i-a pacalit si a trimiso pe Spania in finala. Omul a avut de ales intre echipa nationala si echipa de club. se pare ca echipa de club a castigat. spun acest lucru pentru ca Ronaldo joaca la real madrid care e din spania. cred ca s-a gandit ca de inscrie impotriva spaniei cand o sa se intoarca in spania, o sa fie urat de toata lumea si poate chiar reziliere contractului.

Free Filehosting At HotFileHosting.comin fine… s-a vazut cat Statuia libertatii ca Ronaldo nu a vrut sa inscrie impotriva Spaniei. cele mai clar a fost in repiza a adoua cand a fost singur cu portarul si el a tras pe deasupra portii. eu nu sunt microbist, dar l-am vazut de cateva ori jucand pe Cristiano Ronaldo si pot spune ca este aproape imposibil pentru el sa rateze din pozitia aia. chiar daca in poarta era marele Casillas care are una dintre cele mai frumoase femei din lume. :D

Deci, daca eu am vazut acest lucru , sunt sigur ca si cei din portugalia au vazut si imi este cam mila de el cand va ajunge acasa. plus ca nu a tras la poarta la loviturile de la 11 metri. toate astea o sa-l coste destul de mult in tara la el. dar cum castiga cateva zeci de milioane de euro la Real madrid ma indoiesc ca-l intereseaza.

deci Spania merge mai departe in finala si mai mult ca sigur va juca cu Germania.

Sper sa castige Germania.[contentblock id=18 img=gcb.png]

Cristiano Ronaldo a trimis Portugalia acasa - Portugalia 2-4 Spania, dupa penalty-uri 1[contentblock id=20 img=gcb.png]
Free Filehosting At HotFileHosting.com Free Filehosting At HotFileHosting.com

2 Replies to “Cristiano Ronaldo a trimis Portugalia acasa – Portugalia 2-4 Spania, dupa penalty-uri”

  1. Cred ca te inteli amarnic aici. Cristiano ar fi dat orice pentru a se califica, se vedea cat de mult isi doreste, doar ca uneori pur si simplu nu iti iese nimic.

  2. nu e doar parerea mea. toti cei cu care am vazut meciul au spus la fel. in orice alt meci Ronaldo ar fi marcat atunci cand a fost singur cu portarul.+ faptul ca s-a pus ultimul pe lista la loviturile de la 11 metri.
    s-a vazut destul de bine (in opinia mea) ca nu a vrut sa marcheze impotriva spaniei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.