Aberatii, ce fac eu, Femei, Lumea de azi, Sa Radem, Sex

Cu gasca in club la curve

suna un amic de al meu zilele astea. Omule mergi cu mine sa fac o afacere. ii spun ca merge. ne suim seara in 2 masini ca eram 8 pe la ora 22.30. merge vreo 300 de km si ajungem la un club. il intreb da ce facem aici…

el spune ca are de facut o afacere si vrea sa se si distreze un pic.

intram acolo… si dam peste vreo 30 de curve. multe dintre ele super bune.

ne aseazam jos la o masa si imediat vine cate una la fiecare ca sa ne corupa sa mergem sus.

la inceput am refuzat cu totii ca avem alte treburi.  o tragere e doar 60 euro (30 min) :d

tot in acel club era una de cam 160 cm si lata de vreo 70cm. foarte grasa. se dadea brazilianca. se duce la un tip de la masa noastra. se fataie ea prin fata lui si api il intreaba dace merge sa se futa cu ea. el ii raspunde ca nu, ce dracu era ma tare.  se intoarce tipa si pleaca. nu face 2 pasi si 2 de la masa spun: frate de ce batoza este in pula mea. la care tip se intoarce si zice:  sa imi mancati pizda fraierilor. au ramas toti masca. sunt multe romance care se dau alta natie . o alte chestie prin cluburi este ca gasesti foarte rar o romanca care sa merga sa se futa cu romanii.

asa ca mai traziu fiecare am urcat cu cate una la camera si ne-am descarcat. un amic de al meu a zis ca de acum se duce acolo in fiecare saptamana. a fost singurul care a prostit o romanca sa se futa cu el in acea seara. a mai spus cum l-a futut romanca aia , nu la futut nimeni in viata lui.

adoua zi pe la ora 9 am ajuns in oras la noi si ne-am oprit la un bar unde am  mai beut inca vreo 2 ore.

 

Incoming search terms:

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: