Afacaeri, Internetul de Maine, Tehnologie, Utile

Cum poti aduce trafic gratis Blogului tau

Trafic Gratis
Trafic Gratis

Pe internet sunt multe site-uri si articole care (cica) va invata cum sa aduceti trafic pe blogul, site-ul vostru. unele sunt ok, altele va baga in ceata si mai sunt cele care par asa de bune incat nu va vine sa credeti ca sunt reale. in general cele din urma sunt niste scam-uri.

orice blog nou are nevoie de vizite. astazi o sa va spun de cateva site-uri pe care le-am testat si care aduc trafic. totusi acum sa nu va ganditi ca doar ce scriu eu mai jos trebuie sa faceti si ca e destul. acest sistem e bun sa-l folositi la inceput si nu tot timpul . daca aveti google adsense pe site recomand sa nu folositi astfel de sisteme, pentru ca o sa va alegeti cu contul suspendat.

trafic-site.ro si schimbdetrafic.ro sunt  sistem romanesti care te ajuta sa generezi trafic pentru blogul tau. tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, adaugi site-urile tale (maxim 5) si dupa asta dai click pe link-ul Auto Surf. lasi fereastra deschis si iti poti vedea de treaba. dupa ce ai strans cateva credite si site-urile ti-au fost aprobate poti aloca la fiecare cate credite vrei.  rata este de 1:1. adica pentru fiecare afisare a unui site partener vei primi un credit si pentru fiecare afisare a site-ului tau ti se va lua un credit.

addmefast.com este asemanator cu cele 2 de sus doar ca are mai multe chestii in plus si este international. in afara de tarfic pentru site , mai poti primi si abonati pentru contul de fb , g+, tw sau fani pentru pagina ta de facebook.  in fiecare zi daca intrati pe site o sa primiti 100 credite gatis. ele nu se adauga automat ci trebuie sa intri tu la daily bonus si sa dai click pe buton.

acestea sunt cele 3 optiuni pentru trafic gratis pentru blogul tau. pe net sunt mult mai multe, dar numai acestea mau convins pe mine.

prin metodele de mai sus daca lasati toata ziua ferestre de auto surf deschise puteti castiga cateva mii bune de credite pe fiecare. acestea se vor transforma in cateva mii de vizite gratis pe blogul tau.

RETINETI: daca aveti google adsense pe blogul vostru nu este RECOMANDAT sa utilizati astfel de sisteme. o sa va suspende  contul cei de la google.

[contentblock id=6 img=gcb.png]

Cum poti aduce trafic gratis Blogului tau 1

3 Comments

  1. Am inteles ,am notat!
    Insa am o intrebare…daca inainte de a avea google adsense am avut cont pe unul din site-urile enumerate de tine …Ce facem in acest caz??/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: