Cum poti deveni ZEU

hmmmm. multi o sa radeti tare dar sa stiti ca oricine poate deveni zeu daca asta isi doreste cu adevart. mai jos am sa va explic cum se poate realiza acest lucru.

inainte de toate trebuie sa intelegeti ca nu e usor si nu se poate realiza intr-o zi doua, 1 an , etc. e o munca de durata . perioada pana ajungi ZEU depinde numai de tine. 

1. in primul rand trebuie sa inveti sa manipuleti oameni, sa-i faci sa te asculte. nu conteaza ce spui, ei trebuie sa et asculte. cand spun ei ma refer la oameni.

2. mergi la biblioteca si cauta cateva carti de manipularea a maselor. apoi ce inveti de acolo pune in practica. pentru inceput incepe cu lucruri mici (cateva din acest le voi explica intr-un alt post in ziele ce urmeaza).

3. dupa ce ai invat cateva smecherii mici acum e timpul sa treci la ceva mai avansat. aseazate in fata unei oglinzi cu un obiect la alegere (acesta poate fi orice doresti, de la o bricheta pana la rahatul din veceu). dupa ce ai ales acel obiect incepe sa vorbesti despre el cat de mult poti fara sa te repeti. cand spun fara sa te repeti ma refer la faptul ca nu trebuie sa repeti nici un cuvant. la inceput va fi greu si desigur vei spune ca e imposibil iti garnatez ca nu e. 

3. testarea – dupa ce ai reusit sa vorbesti minim 15 minute despre acel obiect fara sa te repeti mergi intr-un bar unde se aduna multi prieteni. vezi sa fie cat mai multi la masa si toti sa vorbeasca subiecte diferite si aprinse. te asezi la masa lor si dupa 5 minute incepi sa vorbesti despre un subiect banal . ideia este sa-i faci sa taca si sate asculte pe tine atat timp cat vrei tu. la fel inceputul va fi greu, dar nu imposibil. cand ai reusit sa-i faci sa te asculte minim o ora e timpul sa treci mai departe.  sa spunem ca ai reusit si ca sa testezi cand ai terminat de vorbit la 5-10 minute intreba aleatoriu pe cei de la masa despre ce ai vorbit. daca raspunsul este ca nu stiu exact despre ce ai vorbit si nus tiu ce au facut/ascultat in ultima ora testul a reusit.

4.  deaja ai ajuns departe si e timpul sa te hotarastii ce fel de zeu vrei sa fii. in functie de alegerea ta trebuie sa iti faci o ideologie, un fel de biblie proprie daca pot spune asa, dupa care vei convinsi sa se poate ghida. sa stii ca regule stricte sunt un atu foarte puternic. este bine sa ai reguli bune, concrete si pedepse pe masura celor care le incalc.

5. acum stii ce vrei sa fii. e timpul sa aduni sclavi. cum internetul e la putere iti va fi mult mai usor sa te faci auzit fata de cum era acum 20 de ani sa spunem.  cum atragi sclavii e treaba ta. dar daca ai ajuns pana aici sigur iti vei da seama singur. nu ma apuc sa explic pentru ca sunt o gramada de metode si acesta difera de la o situatie la alta.

6. Targhetul. pentru a putea reusi sa devii zeu ai nevoie de minim 10000 de sclavi care sa creda in tine trup si suflet. sa fie in stare sa se sacrifice in numele tau.  sa execute orbeste tot ce spui tu. sa se roage la tine.

se stie ca noi toti ne luam energia (daca ma pot exprima asa) din ceilalti indivizi e care ii intalnim. daca tu ca persoana nu ai fi in aminterea nimanui nu au putea exista.  nu stiu cum sa te faca sa intelegi. mai pe scurt ar suna cam asa: daca nimeni nu si-ar aminti de tine tu ai inceta sa exisit. de acceea ai nevoie sa de cat mai multi sclavi care sa creda in tine trup si suflet . toata energia lor va fi ata si in acest fel vei putea printe puteri de zeu. desigur ele nu vor veni asa din senin. trebuie sa meditezi sa avansezi si tu putin din punct de vede mental/spiritual.

7. sacrificiu – acesta este un elemnt foarte important pentru accederea la statutul de zeu. trebuie sa convingi cat mai multi sclavi sa se sacrifice pentru tine. adica sa moara. cu cat numarul e mai mare cu atat e mai bine.

8. dupa ce ai facut cele de mai sus vei putea trece la un alt plan existential. acesta iti va permite sa exisit si fara trup. doar ca energie. desigur poti luar orice forma  vrei tu. desigur timpul va fi relativ pentru tine.

sper ca nu am uitat ceva.  daca da am sa revin cu un update.

daca ai intrebari te rog adreseazale si iti voi raspunde.

trebuie sa intelegi ca nu iti garantez nimic. totul depinde de tine si cat de mult vrei acest lucru. cele scris mai sus sunt doar o schema. aplicarea lor poate diferi de la o situatie la alta. tu trebuie sa le adaptezi situatiei tale. 

multa bafta

3 Comments

  1. agentu orange 4 decembrie 2009
  2. analfabetul 4 decembrie 2009
  3. Alina 26 iulie 2012

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: