Home Critica Cuplari in uk – Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate?

Cuplari in uk – Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate?

4 min read
0
0
199
Cuplari in uk - Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate? 4

Cuplari in uk este un grup pe facebook care este destinat celor care vor sa se cupleze in uk. Astazi s’a incis o cearta inte mebrii. Oare cine are dreptate?

[contentblock id=39 img=gcb.png]

Cuplari in uk - Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate? 5
 

Acesta e mesajul postat pe grup care a inchis spiretele.

Pisamas pe voi si cuplarile voastre, numai tarani si bosorogi, ma rog si babe aici lol si mai sunteti si patetici in pula mea habar nu aveti cum se vorbeste cu o femeie da vreti sa va combinati in pula mea de tarani fieriti, muschiulosi cheliosi, bogatasi, smecherii smecherilor si asa mai departe, expiratii pulii cu vrajeli ieftine, sfat: nu o sa va gasiti niciodata iubirea vietii voastre pe internet LOL ! GTFO, vorbiti engleza dar voi abia stiti sa scrieti in romana, limba materna si mai si sunteti in anglia de 2 saptamani, hai ca deja imi da cu jeturi de voma!

In opinia mea userul care a postat acest mesaj are foarte mare dreptate. Sacandalul a pornit pentru ca multi ssau simtit, regasit in mesaj si au reactionat cum stiu ei mai bine. Si anume prin vorbe grele aduse userului respectiv.

Stiu din experienta cum sunt majoritatea care nici nu stiu sa scrie bine romaneste, cand contacteaza o fata trimit poze cu pula goala si intreaba daca vrea sa le futa sa ii suga pula.

De unde stiu toate astea? Am cateva profiluri cu nume de fete si primesc tot felul de mesaje care mai decare mai ciudate chiar si pentru mine.

Fratilor, omul zice bine. Invatati sa scrieti (nu va luati de mine pentru ca sunt analfabet, asa ca am o scuza), apoi daca trimiteti o poza cu pula goala si sculata urmat de un mesaj jegos credeti ca cineva o sa va bage in seama?

Acelasi sfat este si pentru fetite si femei. Nu va ganditi ca doar barbatii fac aceste prostii ci si femeile.

Cateva din comentariile postate pe facebook.

Cuplari in uk - Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate? 6

Cuplari in uk - Se cearta lumea ca in codru. Cine are dreptate? 7

 

Este o lume nebuna in zilele care traim. Cum vorbea si in alt articole ca lumea nu stie sa poarte o conversatie mai ales una contradictorie.

Atunci cand nu sunt in stare sa aduca argumente sau se simti cu musca pe caciula fac ce stiu mai bine si anume injura mai ceva ca la usa cortului.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …