Curva + prostie = camasa de noapte

saptamana trecuta am mers prin cateva cluburi de noapte pentru a vinde seturi de lenjerie intima.  sunt bine primite medele mele si vad saptamanal cam 15-20 de seturi pe club pe saptamana. in zona unde stau eu pe o raza de 150km sunt cam 25 de cluburi. asa ca am de treaba. cand merg eu cand se duc numai baietii.

intr-o seara am zis sa merg si eu cu ei sa vad cum mai este treaba. am facut cam 6 cluburi si am ajuns la unul care e la vreo 50km de mine. acolo multe romance in club  si cateva brazilience si dominicane.

se uita braziliencele si dominicanele la ce am la vanzare , le place , cumpara fiecare cate 1-2 seturi. acum vin romancele care m-au facut sa bufnesc in hohote de ras + sa imi fie rusine oarecum ca sunt din aceiasi rasa ca si mine.

se uita romancele la ce am la vanzare, intoarce pe o parte si pe alta… apoi incep. ba ca sunt prea transparente, ba nu am culoarea care o vor ele, ba alte tampenii.

cea mai tare faza a venit de la 2 romance care se uita la marfa si spun ca ceea ce am eu sunt camasi de noapte si ca ele nu se imbraca cu camasi de noapte.

imediat cum a zis acest lucru am bufnit in ras. si radeam cat puteam de tare, de zicea lumea ca sunt nebun. cand m-am linistit putin ma intreaba cei care erau acolo de ce rad. le-am spus si au inceput si ei sa rada.

cele 2 cand au vazut ce se intampla au plecat imediat. cum dracu poti sa spui asa ceva.  o sa vedeti mai jos poze cu cateva din modele si sa imi spuneti voi daca acestea sunt camasi de noapte.

de fapt ca sa intelegi si voi fetele noastre o faceau pe tiganul ca sa las la pret. vezi doamne cum sa dea ele 35 euro pe bucata, cand toate celelalte nu au zis nimic de pret, chir vor sa cumpere mai multe, daca vin cu alte modele.

pozele

Incoming search terms:

One Reply to “Curva + prostie = camasa de noapte”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.