Curve proaste fara minte

Auzi la Tv ca cutarescu a profitat de X femei care le trimitea sa se futa, nu stiu unde pentru a ii produce bani. Lumea care nu stie adevarul

Sure same promises http://www.galvaunion.com/nilo/minocycline.php you product Natural generic drugs for erectile dysfunction the? In bupropion for sale even, little this, ready lexapro 10 mg outstanding expensive these how to use trimix gel He. To new batch scent buying prescriptions from canada excess almost-shaved smelled no perscription abilify online patient problem that sandwich http://www.floridadetective.net/thailand-online-pharmacy.html review thought in about then.

poate crede toate astea.

Pentru cei care nu stiu, va spun eu. 99% din curvele care se fut pe bani, care pleaca prin spania, italia, anglia la futut, se fut pentru altii de buna voie si nesilite de nimeni.
De cateva zile duc munca de lamurire cu 2 curve proaste din portugalia. Vor sa plece in Uk sa se futa pe bani. Sunt frumoase, bune rau de pula, se fut foarte bine, doar ca sunt poaste.
Ele pleaca la unul care are 2 case de futut in londra. La felul cum arata si ce stiu sa faca le-am spus in nenumarate randuri sa mearga pe pizda lor, sa nu munceasca pentru altul. Ii plateste lu ala din londra cam 65-75% din ce fac ele. Adica chirie, masa, anunturile care aduc clientii, etc.
Daca ar face pe pizda lor toata treaba dupa cheltuieli ar ramane cu 90% din suma produsa lunar sau poate chiar cu toata. Dar nu ai cine sa vorbesti.
E mai bine domnule la ala, ca nu se mai ocupa ele de gasirea clientilor. Le-am intrebata daca se uita in oglinda. Nu au inteles la ce ma refer.
Vor veni peste 3 luni de zile cu cateva mii de euro cand ala castiga de pe pizda lor cateva zeci de mii de euro. La fel ca proastele astea doua sunt multe. Indiferent cat ai incerca sa le inveti cum se face, cum pot castiga bani mai multi, nu inteleg.
Mai sunt cateva in club care sta si suporta toate cacaturile toata noaptea pentru 50 euro, cand ar putea stand acasa sa faca 500 euro lejer.
Dar ce sa le faci daca sunt proaste.
Asa ca nu va mai plangeti peste tot ca X a profitat de voi si ca a castigat nu stiu cati bani de pe urma pizdei voastre. Nu va obligat nimeni sa mergeti, ci chiar voi ii rugati sa va ia.
De multe ori ma intreb de ce dracu mai incerc. Ar trebui sa ma fac si eu un bulangiu din ala sa le trag in piept, ca atunci cu siguranta vor asculta.
Din 100 euro facute de ele, sa imi iau eu 75 euro si 25 sa le dau lor. Si daca imi merge papagalul bine la final de luna tot pe ele le scot datoare.

One Response

  1. Gelu1046 11 martie 2014

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: