Daca as fi Presedintele Romaniei

Daca as fi Presedintele Romaniei, scris de mine, cel mai mare si declarat analfabet al Romaniei.

Daca prin absurd as fi eu analfabetul Romaniei as fi Presedintele Romaniei, as face urmatoarele lucruri.

1. La o luna dupa investire as face un audit la toate Primariile si Consiliile Judetene. Toate activitalile ilegale, care aduc prejudiciul localotatii si statului Roman, vor fi pedepsite. Cei care sau imbogatit dupa aceste activitati li se vor confisca averile.

2. As trimite o nota informativa tuturor Ambasadelor din Romania prin care ii voi anunta ca au 7 zile lucratoare sa isi retraga toti agentii activi de pe teritoriul Romaniei. in caz ca nu-i vor retrage acestia vo fi arestati pentru spionaj.

3. Toti parlamentatii, jurnalistii, directori de companii, care colaboreaza cu Agentii straine de informatii vor fi acuzatid e Inalta tradare si toate averile vor fi confiscate.

4. Traian basescu ar avea un tratament diferit. Pentru el as activa Pedeapsa cu Moartea.

5. L-as trimite in pizda masii pe Ambasadorul USA in Romania. Nu-l fute pe el grija ce facem noi in tara si nici nu are nici un drept sa arate sustinere fata de o anumita persoana sau coalitie politica. Noi nu am mers niciodata in USA sa le spunem ca nu e frumos sa isi omoare sute de mii de oamenii, doar pentru a justifica unele legi.

6. As introduce in scoli o materie speciala Cu si despre Traditiile din Romania. plus as organiza targuri traditionale in fiecare sat, comuna, oras, judet din romania. Romanul nascut dupa `89 trebuie sa inteleaga sis a stie cine suntem , de unde ne tragem. Nu cred ca e corect la la istorie sa invete despre Udrea. cea a facut aceasta sa intre in cartea de istorie?

7.  Migratia Geniilor. as pune capat acestei migratii. voi da o lege sau mai multe pentru cei care sunt cu adevarat Genii. le-as da orice vor , atat bani cat si alte lucruri, numai sa stea in Romania si sa beneficiam noi de pe urma realizarilor acestora. Nu uitati ca la Microsoft a doua limba vorbita este Romana. recomand sa citit si acest articol:

CD-ul cu o capacitate de stocare de 15.000 ori mai mare decat a unuia obisnuit

8. Producatorii Romanii vor fi protejati prin lege. Nu se va mai accepta ca (este un exemplu) graul Romanesc sa plece din tara doar prin acte si apoi vandut la supra pret ca fiind din ungaria. Toate tarile europene au legi care protejeaza producatorul autohton. Spania de exemplu te taxeaza si pentru un simplu telefon cumparat din alta tara. Nu face telefonul cat este taxa de import.

9. Evazionistii, Asa ceva nu va mai fi sub Domnia mea. Toti cei care fac evaziune fiscala vor infunda puscariile si judecatorii care sunt mana in mana cu evazionistii vor infunda si ei puscariile. In acelasi timp voi modifica legile in vigoare pentru a permite Romanului sa isi desvolte o afacere. Ideeile bune si cu potential vor fi sustinute de statul Roman. Un exemplu este cum a facut departamentul de stat al americii cu Youtube.  Acesta a investit la inceputul proiectului in foarte multi bani. prima data 4 milioane de dolari si adoua oara 12 milioane. Uite unde a ajuns acum Youtube. valoreaza cateva miliarde de dolari si varsa la bugetul de stat foarte multi banii.

10. Voi da o lege sau mai multe ca orice Roman, oriunde s-ar afla el pe acest mapamond sa fie ajutat. Nici un cetatean Roman nu va mai fi extradata si lasat de isbeliste pentru ca alte state sa isi bata joc de el. Nici o comunitate Romana nu va mao fi lasat singura.

Mai multe in articolul urmator despre planurile mele Daca as fi Presedintele Romaniei.

[contentblock id=14 img=gcb.png][contentblock id=20 img=gcb.png]


 

 

5 Comments

  1. Mikelsson 5 iulie 2012
  2. Analfabetul 5 iulie 2012
    • Mikelsson 5 iulie 2012
  3. Analfabetul 5 iulie 2012
  4. Ion Ghiga 11 martie 2014

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: