Home Scoala de Sex Dauneaza ceva daca dai limbi in pizda

Dauneaza ceva daca dai limbi in pizda

4 min read
0
0
9,048
Dauneaza ceva daca dai limbi in pizda 1

Cine m’a intrebat zilele acestea daca Dauneaza ceva daca dai limbi in pizda. Raspunsul nu este unul cu Da sau nu. Depinde de situatie.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Pe privat o domnisoara m’a intrebat zilele trecute daca Dauneaza ceva daca dai limbi in pizda. Ma intreba pentru ca iubitul ei nu vrea sa ii linga pizda pe motiv ca va lua nu stiu ce boli, ii vor cadea dintii, chiar poate ramana mut si alte probleme de sanatate.

In general nu dauneaza cu nimic atunci cand dai limbi in pizda. Daca femeia se ingrijeste de igieana intima si nu sufera de alte boli, atunci poti da limbi in pizda fara probleme.

Sunt cazuri cand femeile sufera de o forma de cancer la uter care se transmite atat atunci cand dai limbi in pizda cat si prin orice atingere intima, gen sarut, deget in gura, orice timp de contact sexual.

images

Doar un barbat din 100.000 se poate imbolnavi din cauza acestei boli. Pentru a stii daca esti infectat sau nu trebuie sa mergi cu sotia/prietena la doctor si sa ceri test pentru aceasta. Abia apoi iti vor face si tie cateva teste. Nu exista un test special pentru barbati pentru aceasta boala.

Sunt multe boli care se pot lua atunci cand dai limbi in pizda, dar cum am spus mai sus, nu trebuie sa va alarmati. In 95% din cazuri este sigur. Na… mai e posibil un herpes ceva, puschea pe limba, gust amar in gura, un miros neplacut, etc. Dar asta e riscul meseriei.

Deci draga mea, ca tot m’am lungit, prietenul tau pur si simplu cauta scuze sa nu te linga in pizda si gata. Nu crede ce iti spune, pentru ca sunt sigur ca pe altele le linge de rupe pizda in ele.

Datu limbilor in pizda nu dauneaza grav sanatatea voastra. Daca era asa eu trebuia sa fiu primul care se imbolnavea din asa ceva, la cata pizda am lins. Deci stai calm and linge pizda.

😀

[contentblock id=39 img=gcb.png]

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Scoala de Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Sex in public la protestele din bucuresti

Protestele sunt o sansa de a face sex, de senzatii tari pentru unele persoane. Se pare ca …