Home Aberatii dedicatie

dedicatie

5 min read
3
0
88

orice om pe aceasta planeta se dedica unui lucru sau unei persoane. acestea pot fi mici, mari, fantasme, vise, etc.

azi ma opri la acei oamenii care isi dedica viata lor persoanei pe care o iubesc. eu personal gasesc acest gen de dedicatie interesant, fantastic, exceptional. am intalnit in viata mea cateva cupluri care se dedicau trup si suflet celui de langa el/ea.in zilele pe care le traim este tot mai greu sa faci acest lucru. sincer sa spun sunt putin , daca nu chiar foarte invidios, gelos pe aceste persoane. ele dau dovada de o putere la care eu abia daca indraznesc sa visez. viata intr-un astfel de cuplu este frumoasa. inainte de toate ei isi dedica viata persoanei pe care o iubesc. indiferent de obstacole ei reusesc sa le treaca si sa isi traiasca viata fericiti pana la moarte. in unele cazuri chiar si dupa.

ma intreb daca e cumva o formula pentru o astfel de dedicatie. as vrea sa o incerc si eu. mai bine zis as vrea sa stiu daca este acolo in lumea asta larga o persoana carui sa imi dedica viata mea si ea sa faca la fel. stiu din cazuri Reale ca o astfel de viata nu e rea. nimic nu e imposibil si de netrecut. intr-un astfeld e cuplu este o armonie pe care nu am mai vazut-o nicaieri. acum vine intrebarea: Oare ei cum pot si noi nu putem? oare ei sunt cumva binecuvantati de insusi DUMNEZEU? ce-i face asa de deosebiti? ce au ei in plus si noi nu? cum pot avea ei un curaj atat de mare sa isi dedice viata unei singure persoane? daca stai si te gandesti bine noi cei multi im comparatie cu ei suntem un NIMIC.

mai stiu ca multi cand intalnesc asa ceva ii fac fraieri, nebuni si alte etichete de genul asta.  sa dovedit ca ceea ce nu intelegem ni se pare periculos si de asta avem tendinta sa-i alungam din societate, ca nu cumva sa ne infecteze si pe noi.

eu personal am renuntat de mult sa pun etichete la oamenii. de asta cred ca multa lume hotaraste sa isi descarce sufletul fata de mine decat fata de iubit/a, familie, prietenii, etc.

stiu mai multe lucruri despre multi decat vor stii cei enumerati mai sus in 10 vieti.

ma supara cand vad pe altii ca pun etichete imediat. in loc sa lase o perioada de proba sa analizeze acea persoana.

chiar si aici cunosc un cuplu care in ultimii 2 ani au trecut peste o gramada de probleme. sunt fericiti, se multumesc doar cu faptul ca se au unul pe altul… daca mai vine si altceva atunci e si mai bine.

multi din cei care-i cunosc sunt chiar impotriva. toti ai incercat sa le bage prostii in cap, poate, poate se vor certa.  dar nu au reusit. chiar si eu am facut-o… dar stii eu am facut asa ceva pur stiintific. 😀 sa testez daca intradevar se merita. ei bine rezultaul arata ca da…

viata nu e usoara, sa traiesti langa o persoana poate fi si mai greu decat insusi viata. dar daca ai obiectiv comun cu persoana de langa tine atunci poti trece peste orice.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

3 Comments

 1. dedicatie « Analfabetul's Blog

  1 May 2011 at 03:52

  […] orice om pe aceasta planeta se dedica unui lucru sau unei persoane. acestea pot fi mici, mari, fantasme, vise, etc. azi ma opri la acei oamenii care isi dedica viata lor persoanei pe care o iubesc. eu personal gasesc acest gen de dedicatie interesant, fantastic, exceptional. am intalnit in viata mea cateva cupluri care se dedicau trup si suflet celui de langa el/ea.in zilele pe care le traim este tot mai greu sa faci acest lucru. sincer sa spun sunt putin , daca nu chiar foarte invidios, gelos pe aceste persoane. ele dau dovada de o putere la care eu abia daca indraznesc sa visez. viata intr-un astfel de cuplu este frumoasa. inainte de toate ei isi dedica viata persoanei pe care o iubesc. indiferent de obstacole ei reusesc sa le … Citește tot articolul  […]

  Reply

 2. Mika

  1 May 2011 at 17:25

  • Analfabetul

   2 May 2011 at 01:31

   multumesc de melodie… e super…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …