Despre sexul anal

Dintre toate actele sexuale, cel anal are parte de cele mai multe mituri şi este, spun sexologii, cel mai prost înţeles. Femeile sunt rezervate în a-l încerca din cauza prejudecăţilor care înconjoară această practică sexuală. Odată ce pot scăpa de ele, sexul anal devine chiar extrem de plăcut, spun specialiştii sexologi americani, care au făcut acest top al miturilor.

Sex anal
Sex anal
1. Anusul este murdar. Învăţăm asta din copilărie – este o zonă murdară, care nu trebuie atinsă. Probabil am fost învăţaţi asta şi despre alte zone intime – vulva, vagin – dar de la ele am primit senzaţii pline de plăcere şi am uitat ce ni s-a tot zis. Adevărul este că, dacă avem o igienă zilnică, corectă, anusul este la fel de curat ca orice altă parte a corpului. Este drept, are bacteriile lui naturale, de aceea ca să evităm infecţiile, încercaţi să nu atingeţi vaginul cu ce aţi atins anusul (fie că e prosop, fie că e organ sexual).
2. Sexul anal e dureros. Nu ar trebui să fie, dar dacă este înseamnă că faceţi ceva greşit. Secretele unei partide reuşite de sex anal sunt: relaxarea, lubrifierea şi educaţia. Adică citiţi cât puteţi de mult despre anatomia zonei anale. Şi, foarte important, cumpăraţi mult lubrifiant înainte de moment. Dacă faceţi totul cum trebuie, veţi avea parte de plăceri speciale – zona anală este plină de terminaţii nervoase, cele care stimulate ne duc la orgasm.

3. Sexul anal este nesănătos şi mă poate răni. Multe femei se tem că o astfel de experienţă le va provoca hemoroizi, fisuri sau dureri de neîndurat. Unele chiar se tem că vor avea probleme de incontinenţă şi vor ajunge la scutece de adulţi. Sexul anal plăcut nu dăunează anusului sau rectului. Dacă nu sunteţi sigure că partenerul nu este infectat cu vreo boală cu transmitere sexuală, folosiţi prezervative cu lubrifiant. Evitaţi-le pe cele cu spermicide, produc iritaţii.

4. Sexul anal este o perversiune, este împotriva naturii.Sexul anal a fost acceptat ca practică sexuală de secole. În unele culturi, femeile fac numai sex anal cu partenerii lor, ca să îşi protejeze virginitatea. Desigur, numai voi puteţi decide ce este natural, firesc pentru voi. Dacă nu va simţiţi confortabil cu orice practică sexuală, nu o faceţi.

5. Numai homosexualii se pot bucura de sexul anal.

După ce a fost o bună vreme considerat un act homosexual, sexul anal este acum savurat de multe cupluri heterosexuale. Sexul anal este doar o altă opţiune pentru a atinge plăcerea şi nu are nicio legătură cu orientarea sexuală.
[contentblock id=23 img=gcb.png][contentblock id=20 img=gcb.png]


 

6 Replies to “Despre sexul anal”

 1. Si sexul anal ca si cel oral face parte dintr-un tot, insa este o mare diferenta intre cele doua.
  Intr-adevar , daca nu esti pregatita pentru asa ceva, mai bine nu incerca.
  In primul rand trebuie sa ne scapam de prejudecati ca sa putem accepta ideea de sex anal,iar in momentul in care=l acceptam,cum spui si tu lubrefierea, dezinhibarea, relaxarea, excitarea ..trebuie sa fie maxime.

  1. Citeam comentariul tau si mi-am adus aminte de o intamplare ciuadat cu o tipa legat de Beso Negro. Poate am timps a o scriu.
   Poate , putin cate putin lume ava intelege ca si sexul anal e ceva “normal” si nu ceva scarbos. Daca stii sa-l faci nu vor exista probleme de nici o parte.
   Plus nu inteleg lumea de ce este asa de rusinoasa. In loc sa scrie un comentariu din care sa invete cu totii , prefera sa ma intrebe in privat.

   1. Ai mai scris tu la un moment dat un articol in care spuneai ca iei taxa pe intrebarile private :))))
    Cred ca ar trebui sa o pui in aplicare, nu de alta dar numai comentariile mele apar pe aici si iara o sa interpreteze cine stie ce :))))

    1. pai ca sa-i taxez ar trebui sa fac o aplicatie sau sa folosec skype.
     pai numai tu ai curajul sa comentezi. La multi le este rusine. Cand ii intreb de ce nu lasa un comentariu pe blog, imi raspund ca e mai bine in privat + cica nu vor sa stie toata lumea ce vor ele.
     trebuie sa gasesc o metoda de a le convinge sa posteze pe blog.
     Lumea poate interpreta ce vrea. atat timp cat noi 2 stim care e treaba, restul nu mai conteaza.
     Kiss

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.