Dilema unei femei frumoase

De sarbatori am avut ocazia sa cunosc o tipa foarte frumoasa. daca as putea sa va arat o poza cu ea, cred ca toti ati spune ca e foarte frumoasa. are un fund… doamne.. trezeste mortii…

Dilema unei femei frumoase

Dilema unei femei frumoase

pe langa faltul ca e foarte frumoasa, mai e si adracului de inteligenta si foarte sociabila. daca mergi cu ea la o petrecere nu iti sta o secunda jos. toata noaptea danseaza, canta, spune glume… tot ce trebuie ca sa fie o seara reusita.

Stand de vorba cu ea intr-o seara mi-a spus la un moment dat : Degeaba sunt frumoasa daca sunt singura. Am umblat aproape in intreaga lume si nu am gasit un barbat pentru mine sau sa ma gaseasca el pe mine.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3162″]

am ramas putin perplex cand am auzit. daca o vezi cum este , cum se comporta nici prin cap iti trece ca s-ar gandi la asa ceva. mai ales ca atunci cand isi propune sa aiba ceva, il are.

Eu i-am raspuns ca nu poate fi asa. ca poate avea pe oricine…  daca vrea.  Iar ea mi-a raspuns : Degeaba pot avea pe orcine, daca acel oricine ma vrea pentru o singura noapte.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”3165″]

Acum ma intreb eu si pe voi daca sunteti dispusi sa discutam pe tema asta. Ce poate fi in neregula cu aceasta fata de e singura? cand spun singura, ma refer la o relatie. oare nu vrea ea inca o relatie si nu isi da seama cand ii respinge pe toti cei care vor ceva mai mult cu ea?

Pot spune ca nu sse plange de bani. E agenta de turism la o firma mare in Germania si castiga o gramada de bani, dar si cheltuie o gramada de bani. E genul de femeie daca are 10k in buzunar sau pe card azi, pe totii in cheltuie. si nu va ganditi ca ii cheltuie singura, ci cu prietenii, familia, etc.

toata lumea o indrageste. si atunci de ce se simte singura?


 

Originally posted 2012-01-11 11:37:40.

3 Comments

  1. Mika 11 January 2012
  2. Analfabetul 11 January 2012
    • Mika 12 January 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: