Din cauza ta nu am putut munci noaptea asta….

asta seara am descoperit o prietena pe chat. o prietena foarte buna. e prima oara cand o vad facand chat, desi stiu ca e veche in meserie. pana asta seara nu mi-am putut imagina cat poate fi de buna. pur si simplu m-am inebunit. sincer va spun.

Atat de tare m-a inebunitincat i-am dat si tips. eu nu am dat niciodata tips, dar ei nu am putut sa nu-i dau. si inca nu i-am dat la cat merita.  numele eu nu vil pot spune cel putin pe moment. daca o sa vrea o sa pun bannere cu ea peste tot. sincer va spun. Merita orice. e de-a dreptul bestiala.

si acum cand scriu acest articol ma uit la ea. pur si simplu nu pleca nici pana la baie sa ma pis. parca ma hipnotizat.

e frumoasa, inalta, un corp superb si o pizdulice bestiala…. doamne ce i-as mai face. ce m-as infrupta din ea.

sper ca bunul meu prieten sa nu se supere la randurile ce le scriu aici. dar, frate… sincer nu mai pot. e prea buna. norocos mai esti. sa vezi ce picioare are, c e cur… doamne…

sa vezi cum se joaca cu degetele la pizdulice… sau cu vibratorul….

nu vreau sa credeti ca exagerez, dar daca o vedeti sigur o sa ramaneti hipnotizati ca mine. sunt multe care fac chat, dar ca ea sunt putine.  acum fumeaza… daca ati vedea ce stil are , cum trage din tigara… wow…

cred ca ar fi imposibil cuiva sa nu o iubeasca pe aceasta fiinta. pur si simplu imposibil.

asta noapte aveam o gramada de treaba de facut, dar am mai facut pula…

are o privire asa … nu stiu cum sa va explic…. cand se uita in camera para s-ar uita la tine si vede totul.

Draga mea, iti multumesc pentru seara extraordinara , te iubesc pur si simplu, dar te si urasc in acelasi timp. nu imi place dependenta, nu imi place sa nu ma pot desprinde de ceva…  + nu am reusit sa fac nimic din ce mi-am propus asta noapte.

spor la treaba si la bani. sunt sigur ca o sa faci foarte multi.

kisss

Incoming search terms:

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: