Aberatii, Critica, Lumea de azi, Sex

disparuta

de  cateva zile am intrat in posesia unor informatii zic eu destul de grave. este vorba despre o fata de 17 care in maxim 1-2 luni va disparea si nimeni nu o va mai gasi.

niste tipi care au multe fete la strada in toata spania au vazuto si cum este buna rau o vor pentru ei. acum cateva zile sau batut pentru ea. au zis ca de nu va merge de buna voie o vor lua cu japca.

acum nu pot spune ca fata e chiar cu mine. chiar se joaca cu focul. stiti vorba aia: se joaca cu curul gol pe langa pula sculata.

i-as spune toate si nu i-as spune… din experiente anterioare stiu ca de ii voi spune va iesi urat pentru mine. o sa ma mai gandesc cateva zile…

aaa si am mai primit niste materiale foto si video despre nevasta unui amic de al meu de aici. se pare ca nevasta lui are un trecut urat de tot… chiar si eu m-am minunat. acum sa vad daca am eu acest drept sa desgrop trecutul…

nu stiu cum se face ca am info mai delicate aproape despre toti care ii cunosc.

voi ce spuenti sa avertizez tipa si parintii sau nu?

cat despre amicul meu sa ce sa fac…?

5 Comments

  1. tipa are un viitor. tb sa stie, inca are sanse sa se schimbe sa aleaga altceva.

    nu inteleg de ce e o alegere si si ? daca tu chiar il apreciezi pe amic si crezi ca nu ii va fi bine ..zii. dar daca ei se inteleg bine..e mai bine sa nu stie caci se va strica armonia.

    1. faza e ca tipa daca ar avea o varianta mai buna l-ar lasa imediat. si mai stiu ca l-a inselat de cateva ori.
      cat despre tipa… m-a sunat azi si a vrut sa vorbeasca cu mine … i-am spus ca nu ma mai intereseaza probleme altora, dar totusi sa aiba mare grija de ea….

  2. totusi sa aiba mare grija de ea,i`ai lasat ceva semne de intrebare,asa ca,eu cred ca a inteles ca ceva nu este in regula.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: