5 Replies to “Divortul o alegere buna sau rea?”

 1. @consilier marital
  sincer sa iti spun nu prea recomand acest lucru. o mare pierdere de bani , timp si uneori poate chiar agrava situatia. Multi din cei care fac meseria de @consilier marital cand cineva apeleaza la ei dau citate din carte si nu din experienta de viata. nu stiu sa dea un sfat bun. + nu se pricep la citit oamenii . asta este foarte important. nu poti da acelasi sfat la toti. + nu poti da un sfat la o situatie daca nu ai fost pus in acea situatie.

  legat de finalul postului:
  e adevarat ceea ce spui, dar cei mai multi nu gandesc asa si nici nu gasesc pe cineva care sa le deschida ochii. cel mai multi rpietenii iti spun doar cuvinte la fel ca toti ceilalti. nu te ajuta cu nimic. nici unul nu are curajul sa iti dea un sfat real sau un ajutor real.

  frumos post… :d

  1. Apropo de ceea ce spui cu sfaturile prietenilor .Eu cred ca de cele mai multe ori mi-am certat prietenii si le-am spus in fata ceea ce gandesc .Culmea este ca daca le spui pe sleau ceea ce gandesti si ii sfatuiesti (datorita experientelor similare pe care le-ai avut) ,multi se dovedesc a nu-ti mai fi prieteni ,dar dupa o bucata buna de timp sa vina inapoi cu replica “ai avut dreptate”.
   Ti-am mai spus? Mi se zbate inima in mine cand aud pe cineva ca am avut dreptate ,dar in acelasi timp imi pare rau de situatie.
   De multe ori ,in fiecare zi chiar sunt semne in jurul nostru ,numai ca multi nu stiu sa le interpreteze ….sa le citeasca .
   Am deschis porti si citit “mesaje”la zeci de oameni ,care au spus ca am gura pocita,sau in alte cazuri ca vorbesc prostii ,dar totusi am avut dreptate.

   Pot spune ca nici eu nu am trecut printr-un divort,insa pot spune multe despre subiectele ce le abordez.Nu sunt un om citit si invatat ,insa am scoala vietii .

   1. faza ciudata este atunci cand le dai un sfat bun se uita la tine ca la masini straine si nu numai ca se supara dar urmeaza sfatul unui nenorocit care era pe acolo si a zis si el ce i-a venit in cap atunci. dupa ceva vreme vine la tine desigur si spune stii ai avut dreptate…
    atunci nu e bine sa-i futi una in cap?

    ar putea avea si eu gura pocita daca ar fi atenti si ar deschide ochii acestia….
    se zice ca in lumea asta sunt 2 categorii de oamenii
    – cei care privesc
    – cei care vad

    cred ca iti dai seama din ce categorie fac parte cei de mai sus
    :d

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.