Home ce fac eu Dl. Adam Gheorghe de la Consulatul Roman din Sevillia

Dl. Adam Gheorghe de la Consulatul Roman din Sevillia

9 min read
1
0
299
Camera de asteptare - consulatul roman din sevillia
Camera de asteptare - consulatul roman din sevillia

Am vrut sa scriu mai de mult despre Dl. Adam Gheorghe de la Consulatul Roman din Sevillia, dar pana azi nu ii stiam numele. asa ca voi scrie acum tot ce stiu despre acest tiran, nesimtit care se da un mare smecher la Consulatul Roman din sevillia.

ce face Dl. Adam Gheorghe la consulatul Roman din Sevillia.

Dimineata cand se deschide consulatul (undeva intre 9.30 si 10.00) iese afara si deschide poarta. isi aprinde o tigara si dupa asta incepe sa faca liste cu cei care intra cu treaba la consulat.

Unde e ascuns consulatul roman din sevillia
Unde e ascuns consulatul roman din sevillia

Acea lista nu tine de nimic. Daca ai un diplomat in mana si un constum nu se mai tine cont de lista, rand, etc.

Dl. Adam Gheorghe se poarta acolo de parca ar fi casa lui. lasa pe cine vrea el sa intre si cand vrea pasarica dansului. tipa, vorbeste urat oameniilor, etc.

in aceasta saptamana a lasat sa stea afara o gramada de oamenii desi era foarte frig afara. printre acei oamenii era si o domnisoara cu un copil mic in brate. cateva luni avea. atat de nesimtit a fost incat nu a lasat-o sa intre inauntru la caldura. Foarte multi ii stiu de frica. daca il superi nu mai vezi nimic din consulat.

Le spune oameniilor sa “iesi afara” pe un ton foarte urat, ii trage de maneca si ii scoate afara. daca e o fata  frumoasa acolo , garantat va intra prima si va primi tarcoale de mare macho din partea lui.

Ghiseu - Consulatul roman din sevillia
Ghiseu - Consulatul roman din sevillia

in ziua cand a fost frig si acea fata asteptata afara cu copilul in brate , mai multi oamenii au sarit in sus si i-au zis sa o lase macar pe ea sa intre. el desigur ca sa infuriat foarte tare si a inceput sa arunce cu vorbe grele in toti. cand i s-a cerut numele si alte date de indentificare a refuzat si a spus “chiar daca vi le dau nu aveti voi ce sa imi faceti mie”. daca vedeati pe ce ton a spus. unii dintre cei prezenti acolo au vrut sa citeasca numele de pe legitimatia din piept. Dl. Adam Gheorghe cand a vazut  ce vor sa faca oamenii au luat legitimatia si a bagato in buzunarul de la piept.

Poarta de acces - Consulatul Roman din sevillia
Poarta de acces - Consulatul Roman din sevillia

Numele Adam Gheorghe nu sunt sigur ca-i apartine. l-am aflat de unii oamenii prezenti care au spus ca asa il chiama.

ca descriere este un doman cam de 170-175cm  subtirel , brunet cu parul scurt, se poarta la costum negru.

la polul opus sunt un domn cu ochelari si o domnisoara cu parul lung care sunt foarte draguti. iti vorbesc foarte frumos si te ajuta cu orice ai nevoie.  nu le stiu numele.

pe site-ul MAE la consulatul roman din sevilia domnul Adam Gheorghe nu apare in echipa consulatului.

Rog pe toti cei care au relatii sus puse sau pot trimite acest articol la persoanele care pot lua o decizie in privinta dl. Adam Gheorghe sa o faca, sa ma ajute.

Am fost cu prieteni din alte tari la consulatele lor si vreau sa spun ca e o diferenta de la cer la pamant. Locatie buna, usor de gasit, servicii bune, personal amabil, etc. la noi totul este inveres.

Multe persoane cu care am discutat in afara de probleme cu Dl. Adam Gheorghe au mai avut ceva probleme legat de taxele cerute de consulat.

exemplu:

– la un  cetatean roman pentru a traduce din romana in spaniola o pagina i s-a cerut 90 euro. altui cetatean pentru un document la fel dar cu 2 pagini i s-a cerut 150 euro. pe  tiket scria ca au fost 3 pagini.

– la fel si pentru alte documente. pentru unii un pasaport costa 100 euro iar pentru altii este 150 euro

– in program se spune ca e deschis si dupa ora 16.30. ei bine se intampla foarte rar cand gasesti pe cineva dupa aceasta ora acolo.

 

Nota: Tot ce am scris mai sus nu pot dovedi cu dovezi. sunt lucruri la care am  participat (am fost de fata) si la unele au fost prietenii sau cunostinte. toti cei cu care am vorbit si mi-au spus ce au patit la consulat cand au auzit ca voi scrie acest articol mi-au zis ca sunt nebun si ca ei nu vor sa aiba de aface cu acest articol. de ce? simplu. oamenii mai au nevoie de acte de la consulat si le este frica ca dl. Adam Gheorghe le va pune bete in roate sau cine stie ce poate sa le mai faca.

daca cineva citeste acest articol si are puterea sa-i dea o lectie domnului desper care vorbim sau sa-l pedepseasca, il rog eu sa o faca. Suntem cu totii cetateni romanii si avem drepturile noastre. nu cred ca e corect ca un astfel de om sa strice imginea uneii institutii Romanesti.

Daca aveti si alte info despre acest domn sau o poza va rog sa ma contactati.

Am mai scris si aici despre consulatul roman de la sevilia, unde gasiti si poze.

[subscribe2]

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

One Comment

  1. […] mai scris despre Consulatul Roman de la Sevilia aici si aici. acum o sa mai scriu inca unul. e dezastru ce se intampla pe acolo. toate serviciile si tarifele […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …