Domenii Web

Pentru cei care doresc sa isi cumpere un domeniu web le propun urmatorul site:

immdomain.com

site-ul imi apartine. numarul de domenii pe anul 2009 depaseste 2000 de domenii. preturile la domenii sunt mici in cmparatie cu alte site-uri de gen. pe langa acest pret primiti si cateva facilitati gratis. inregistrarea se face in timp real. plata acceptata este prin paypal.com. daca ai deaja un domeniu inregistrat si doresti sa il transferi aici, in afara de perioada ramasa pe care o mai ai la domeniu mai primesti si 1 an in plus.

deasemeni cei care vor sa faca bani din vanzarea de domenii se pot inscrie ca Reseller. nu necesita un depozit minim ca la alte firme. iti incarci contul cu cat vrei tu sau cand vrei tu. depinde de tine. preturile la domenii sunt  bune si mai mereu sunt promotii . cum este si cea de acum la domenii .eu care expira la sfarsitul acestei luni. pretul la un domeniu .eu este 8.25 euro pentru reseller.

pentru orice alte intrebari va rog sa le puneti printr-un cometariu.

Facilitati gratuite la fiecare domeniu inregistrat

 • DNS Service
 • Privacy Protection
 • Domain Forwarding
 • Mail Forwarding
 • Domain Theft Protection
 • Bulk Tools

Cumpara un Domeniu Web acum de la IMMdomaina.com

Incoming search terms:

8 Replies to “Domenii Web”

  1. am multe domenii proprii. cam vreo 200 ale mele si vreo 350 ale clientilor pe care le administrez eu.
   ca sa-l transferi la mine iti trebuie codul EPP (acesta e codul secret al domeniului si 7.5$ la domeniile com, net, org). pe langa valabilitatea pe care o mai ai acum la domeniul tau mai primesti 1 an de valabilitate.
   pentru alte detalii da un buzz la id: nubasescu pe mess

 1. Din pacate nu folosesc mess. Nu-l mai folosesc. Dar cel mai bine ar fi daca am comunica prin email. Eu nu stiu codul ala EPP si nu stiu nici cine l-a inregistrat. Cum aflu sau cum sa fac? E un domeniu pe care il am destul de indexat si ridicat in google si in martie expira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.