Dumnezeu va inceta sa existe in viitorul apropiat. iti vine sa crezi? E cat se poate de real

Ruga pentru Dumnezeu

Ruga pentru Dumnezeu

Daca te gandesti ca nu ai citit bine, atunci iti spun eu ca Da, ai citit bine. Cum e posibil asa ceva? pai e simplu. uitate in istoria omenirii si afli singur/a rezultatul.

Dumnezeu asa cum il stim noi va inceta sa existe intr-un viitor nu foarte indeparat. desigur ca o sa spuneti in mintea voastra ca e blasfemie, dar nu este.

[contentblock id=16 img=gcb.png]

Ce este Dumnezeu

Dumnezeu este acea fiinta divina la care ne inchinam noi si cerem ajutorul. indiferent ca i se spune Buda, alah, dumnezeu, El este unul si acelasi.

Ca orice fiinta divina care „protejeaza” oamenii are nevoie de putere pentru asi mentine statutul. pentru a avea aceasta puetere, trebuie ca oamenii sa se roage si sa creada in el cu toata  fiinta.  am mai explicat intr-un post (cum sa devii zeu) cum sta treaba cu sufletele si ce puetere ascunde.

De ce  va disparea  Dumnezeu

e cat se poate de simplu. pe zi ce trece apar religii noi. fiecare are ca zeu pe altcineva si nu pe Dumnezeu. cred ca stiti ca multe din religiile cunoscute nu se mai roaga la dumnezeu si ci la Isus hristos. o sa spuneti ca e acelasi lucru. nu e chiar asa. cu cat numarul persoanelor care cred si se roaga in la un zeu cu atat puterea lui creste si a celui vechi scade. chiar daca credeti sau nu toti zeii au nevoie de noi ca sa exista. daca nu ma credeti uitativa in istoria omenirii. atat zeii egipteni cat si cei greci au disparut atunci cand omenirea si-a gasit altii zei.[contentblock id=11 img=gcb.png]

la fel se va intampla si cu Dumnezeul nostru la care ne rugam zi de zi. cum spuneam mai sus, apar in fiecare zi noi religii, noi zei care slabesc puterea lu` dumnezeu. chiar daca va vine greu sa credeti, sunt oamenii care stiu modalitatea de a ajunge in rai si chiar sa-l conduca. ca sa ajungi acolo e nevoie de putere. si unde gaseste cea mai mare putere? pe pamant. prostesteti cateva zeci de mii de oamenii care sa se roage la tine si deaja esti pe drumul cel bun.

razboaie pentru putere se dau atat aici pe pamant cat si acolo sus. diferenta este miza. noi ne luptam pentru kkturi pe cand cei de sus se lupta pentru sufletele noastre care adunate impreuna pot schimba soarta universului in care traim.

si acolo sus sunt unele „fiinte” care viseaza ca intr-o buna zi sa devina cel mai tare din parcare. asa ca vine aici pe pamant, ia forma unui om si cum are cunostintele necesare poate forma o secta/religie oricand.[contentblock id=15 img=gcb.png]

face la randul lui cateva minuni si lumea va crede in el. cu fiecare om care crede in orice altceva , puterea lu Dumnezeu scade. deci aveti grija in ce credeti si cui acordati puterea sufletului vostru.

desigur ca in varianta timpului nostru va dura ceva timp pana se vor schimba lucrurile. citeam undeva acum mult timp ca  1 an in rai sunt 1000 de ani pe pamant. asta si din cauza ca raiul este in alta dimensiune fata de noi.

Daca vrei sa devii Zeu si vrei sa fiu consilierul tau, stii unde ma gasesti. doar cei cu bani sa apeleze 😀 😛

cand o sa am timp am revin cu alte articole si dovezi care sa imi sustina afirmatiile.

[contentblock id=12 img=gcb.png]

4 Comments

  1. Pavel Struna 23 iunie 2012
    • Analfabetul 23 iunie 2012
  2. Mika 24 iunie 2012
  3. analfabetul 24 iunie 2012
  4. Pingback: Je ne suis pas charlie | Analfabetul Blog 10 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: