ea ce este?

e mama, are 2 copii si e foarte frumoasa , e singura, sotul a lasato. a plecat in lumea larca. ea are doar 31 de ani si cand o vezi nu iti poti imagina cum a putut tampitul ala sa o lase. si nu are nu caracter din ala naspa. e chiar cool.

de munca si-a cautat dar are un asa ghinion ca nu gaseste indiferent ce ar face.  singurul venit este cel din sex. nu face sex pe bani sa stiti. daca vrei sa faci sex cu ea trebuie sa mergi la ea cu 2-3 paini, ori cartofi sau altceva de ale guri. cand te duci la ea isi roaga frumos copii sa mearga la joaca. este foarte discreta , nu vrea ca copii ei sa stie ce face ea.

in acest fel isi intretine copii. acum va intreb este ea o prostituata/curva?

la polul opus este alta femeie.  e din acelasi oras.

aia e chiar urata in comparatie cu cea de sus. e foarte curva, are 3 copii, de care uita de ei. isia duce barbatii acasa pentru a face sex, uneori fara sa se fereasca de copii.

fata cea mica care are 5 ani jumate stii cand trebuie sa-i cerea bani lu masa. asteapta sa intre masa cu tipul in camera la ea si dupa 10 minute intra. fata stie exact cum o va gasi pe masa.  si anume cu scula in gura. o trage de mana pana scoate 5-10 ron ca sa plece.

copii ramana nemancati cu ziele.

acum aceasta ce este?

Originally posted 2009-12-07 14:24:11.

2 Comments

  1. eu si atat 7 decembrie 2009
  2. analfabetul 7 decembrie 2009

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: