femeile astea… unele pot si alte nu. de ce?

citesc si iar citesc blogul unei tipe . in opinia cred ca e cea mai tare tipa de pe aceasta retea. este cam idealul meu de femei, chiar daca nu stiu nimic despre ea (in afara de ce cea ce scrie). am avut o gramada de  legaturi ca sa le spun asa cu femei din diferite paturi sociale dar nu cred ca a fost cineva ca ea. unii sunt mai norocosi altii nu. ferice de tipul care e cu ea, care tocmai a ceruto in casatorie. ar un prost sa o lase sa plece. si totusi se mai gasesc din astia.

de ce mai multe ori nu vrem sa recunostem cat de mult conteaza sexul in viata noastra. femeia nu stie ca trebuie sa fie frumoasa, sexy, apetisanta in fiecare zi si  nu doar odata la o luna si atunci pe jumatate.

citesti cum scrie, cum descrie si cand vreodata in viata asta vei avea parte si tu de asa ceva. de o astfel de femei, de o amanta. sunt sigur ca 99% din masculii care au citit articolul viseaza la o astfel de zi. dar de ce sa visam cand sunt 3 femei la barbat in lumea asta? dece nu isi dau interesul sa faca ceea ce sunt si stiu mai bine. si anume sa FIE FEMEIE.

inchei acest pot aici si sper ca intr-o buna zi sa fiu la fel de norocos ca tipul care e cu ea.

cu o astfel de femenie nu exista barbat slab in pat.

Originally posted 2009-12-06 22:25:56.

5 Comments

  1. George Nistor 6 decembrie 2009
  2. analfabetul 6 decembrie 2009
  3. eu si atat 9 decembrie 2009
  4. analfabetul 9 decembrie 2009
  5. eu si atat 9 decembrie 2009

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: