Fete, femei care isi pun poze fake la profil

Nu am inteles niciodata dece undele fumei isi pun poze fake ( adica nu sunt ele in acele poze) la profilele de pe retele sociale. Ma uitam ieri la o tipa pe facebook care o stiu in realitate. Are la profil pus o poza cu o tipa super hot care nu are nici o legatura cu felul cum arata ea. daca te uiti la sectiunea fotografii de pe contul ei o sa vezi o gramada de poze, dar din toate doar 1 este cu ea.

Discutam tot ieri cu buna mea prietena Mika pe aceasta tema. Mi-a spus ca unele fac acest lucru pentru a primi comentarii si like-uri de la necunoscuti , plus complemente.:d

Oare asa sa fie? oare aceste persoane au asa de multa nevoie de atentie, de bagare in seama, incat apeleaza la astfel de practici? Mai devreme sau mai tarziu lumea va afla cine esti si cum arati. ce faci atunci?

Cand pui poze fake la profil o sa vina toti libidinosii sa iti ceara intalnire ca sa te futa. Ce faci atunci cand te intalnesti cu acestia si vad ca esti o naspeta si fac cale intoarsa? Nu te simti mai naspa ?

Daca tu singura nu te accepti asa cum esti, atunci cum pot altii sa te accepte?

E si partea amunzata , dar si trista la aceste fumei. Le vezi ca raspund la comentarii si le multumesc la toti pentru complemente si o vezi cum se lauda, etc.

Tot in categoria asta sunt cele care se dau curve pe net, dar saracele nu au mai vazut o pula de nici nu mai tin minte.  Daca te uiti in calculatorul lor, o sa vezi N pagini de fantezii deschise. Daca intri in detalii (care doar unul care a testat le poate stii) o sa vezi ca nu vor stii sa raspunda.

Problema nu este ca sunt cuminti si se dau curve pe net, ci atunci cand le abordezi dupa modul cum se prezinta ele online si le vezi ca se supara. te fac in toate felurile. Dragele mele, gasesti, te apordeaza persoane in  functie de ceea ce cauti si felul cum te prezinti online. Nu te supara daca cineva te face curva . nu e vina lui. acesta asta a avzut si a tras o concluzie.

Deci in final le recomenad celor cu poze fake sa nu mai puna astfel de poze. orice persoana este frumoasa in felul ei. cauta, descopera modul in care esti tu frumoasa si expunele. vei primi laude, like, comenturi reale, adresate tie si nu unei persoane fictive. si daca te intalnesti cu cineva din mediul online, vei sti ca acesta te vrea pe tine si nu o tipa fake. chiar daca vrea  doar sa te futa, dar vrea sa te futa pe tine.

Recomandare celor care se dau curve.

Dragele mele nu va mai dati curve si nu va mai suparati ca lumea va ia drept curve. Daca vrei intradevar sa fti curve , sa fiti posedate sau sa posedati, sa faci lucruri de care sa va fie rusine adoua zi, luati-va inima in dinti si faceti. daca nu puteti la voi in oras, mergeti in altul. undeva departe, undeva unde nu va stie nimeni. Nu mai traiti din iluzii. Daca vreti sa te futi, futete si gata.

nu te mai gandi la ce spune lumea, gandeste la ceea ce vei tu, cum vrei tu. cred ca asta este cel mai important.

Va salut si  fiti voi cele reale si nu o iluzie.


 

Originally posted 2012-10-17 16:14:29.

2 Comments

  1. Mika 18 October 2012
    • Analfabetul 18 October 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: