Filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile online

 

Filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile film online
Filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile film online

descriere:

4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile: Otilia şi Găbiţă împart aceeaşi cameră dintr-un cămin studenţesc. Ele sunt colege la universitatea dintr-un oraş din România, în timpul ultimilor ani ai regimului comunist. Otilia închiriază o cameră într-un hotel ieftin. După-masă, ea şi Găbiţă se vor întâlni cu un anumit domn Bebe: Găbiţă este însărcinată, avortul este ilegal şi niciuna dintre ele n-a mai trecut prin aşa ceva până acum.
4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile face parte dintr-un proiect mai mare, intitulat Amintiri din epoca de aur – o istorie subiectivă a comunismului în România spusă prin intermediul legendelor urbane. Ţelul proiectului este acela de a vorbi despre această perioadă fără referiri directe la comunism, ci doar prin diferite poveşti concentrate pe opţiuni personale într-un timp al întâmplărilor nefericite pe care lumea trebuia să le trăiască de parcă ar fi fost fireşti.
cei care vor sa vizioneze acest film sa de click aici

Incoming search terms:

4 Replies to “Filmul 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile online”

 1. Două chestii:
  1. Oare de ce nu mă mir că ai ales acea imagine? :D
  2. Filmul e credibil doare pentreu cei care îşi amintesc acea perioadă. Am întâlnit tineri care spun că e ceva între s.f. şi un film care exagerează trecutul doar pentru a îi lămuri pe cei care nu cred că a fost chiar atât de rău pe vremea lui Ceaşcă. O fi bine? O fi rău?
  Nu ştiu, cred că uitarea trecutului poate avea consecinţe nefaste, asta poate face ca indivizi de teapa lui Dan Diaconescu de exemplu să asceadă la funcţii unde în mod normal nu au ce căuta.

  1. ai perfecta dreptate in cele scrise. asta se si incerca … sa ne uitam trecutul, radacinele. ai citit cartile de istorie de acum?
   istoria noastra e total rescrisa. imi pare rau de acei copii de acum care nu mai pot invata despre trecutul nostru ca natie.

   poza am aleso ca sa fie in tema cu blogul … doar nu voiai sa va dezamagesc?
   :D:d
   sincer sa spun nu am avut timp sa il vad. dar azi sper sa imi fac timp si de un film.

  1. sunt chiar misto pozele…
   :D
   Anamaria Marinca ca femeie nu prea imi place. e ok, dar nu pe gustul meu. ca acum o fi avand o valoare intelectuala mai mare ca Andreea Marin este alta treaba.
   Andreea Marin imi place ca femeie si ceea e face. chiar daca nu sunt multi care o inghit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.