Friends With Benefits-Prieteni cu beneficii

Vreti sa va distrati la un film de duminica …nu va pot recomanda un alt film decat Friends With Benefits .

Pelicula surprinde doi prieteni Jamie și Dylan care își petrec mai tot timpul împreună . Având servicii ce ocupă foarte mult timp , atunci când au ocazia de a se distra o fac și se uită la filme , vizitând New York-ul și după un timp , făcând amandoi o înțelegere de a nu amesteca relațiile sexuale cu sentimentele , fac și dragoste.

Ar putea aceşti doi prieteni recenţi – care sunt nişte oameni de succes, fără obligaţii şi fără intenţii serioase – să accepte o experienţă nouă?

Dacă ar adăuga prieteniei lor nişte sex “fără sentiment”, oare ar putea evita capcanele care apar inevitabil atunci când începi să te gândeşti la partener ca la un iubit?

Considerându-se imuni la promisiunile amăgitoare din comediile romantice, Dylan şi Jamie n-ar trebui să fie surprinşi să constate că aventura lor sexy, un pic cam indecentă, îi va determina să se dezvăluie unul faţă de altul mai mult decât şi-ar fi dorit.

Făcând aceste lucruri repetat între ei se leagă o relație mai mult decât prietenia .Spre finalul filmului îi arată cum cei doi tânjesc după o relație perfectă și cum cei doi formează un cuplu de nedescris și foarte frumos .

2 Comments

  1. Tania 26 septembrie 2011
    • Analfabetul 27 septembrie 2011

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: