Fute-ma sau Futema?

Who gives fuck cum se spune in aceste zile? Fute-ma, Futema Mata sau Ma-ta. Ce puii mei a facut aceasta cratima/liniuta  (-) de a ajuns asa de importanta care ne manca zilele, creierii?

Citesc si de zi multe bloguri si peste tot vad cate un ratacit care se da smenar al limbi Romane. Nu vreau sa intelegeti ca sunt contra a se vorbi/scrie  corect Limba Romana, doar ca vad acesti smenari care intra pe un blog si incep sa isi bage pula in autor pentru ca ai uitata – , . ? ! „” : ;. Nu se uita ca in comentul lor au facut mai multe greseli decat acel autor.

Ce este mai interesant e faptul ca de cand am acest blog nimeni nu m-a criticat pentru felul cum scriu. Poate ma salveaza si numele si se gandesc acesti smenari ca nu are rost sa ma critice daca tot recunosc ca sunt un analfabet sau poate nu vor sa se coboare la nivelul unui analfabet.

Blogul meu este casa mea, locul meu unde tu esti oaspete. Daca iti place ramai, revino si daca nu , atunci dute dracului. Aici ma refer la toti cei care au un blog si scriu vrute si nevrute.

Frate smenar, daca esti asa de tare in analele limbii romane, dece nu iti faci un blog unde sa ne dai peste nas. sau poate chiar sa copii articolele de la noi, dar scrise corect gramatical la tine pe blog.


 

[contentblock id=5 img=iframe.png]

One Response

  1. micutu204 10 martie 2013

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: