FV – penultimul episod

a aparut si a disparul ca un vis. as vrea sa mai pot visa inca odata …. inca nu mi’am revenit. disparitia lui a fost neasteptat de repede. stiam ca intr’ zi se va termina dar nu credeam ca va fi asa repede. la dracu… azi aveam in minte tot acest post. acum ma chinui sa scriu 3  cuvinte. voiam ca prin acesta sa arata cat de special a fost acest vis, aceasta minune pentru mine. stiti voi faza cu minunea … dureaza doar 3 zile. tot  acest vis mi’a confirmat pentru a nu stiu a cata ora cat de mult ne influeteaza si cat de importante sunt deciziile pe care le luam.stau si ma gandesc daca eram destul de barbat si nu ma speriam ca un copil atunci cand am luat decizia sa facem o pauza de o saptamana poate acum era alfel. poate, poate, poate….. un cuvant pe care il folosim foarte des.  FV tot spune ca e vina ei, dar nu e asa. o asigur pe acesta cale ca nu are nici o vina. pentru varsta care o are sa comportat destul de bine, destul de matur. eu sunt acela care a gresit. se spune ca in viata ai la absolut orice o sansa. ei bine in acest caz eu mi’am irosit acea sansa. sansa sa fiu poate fericit si cum spunea FV, sansa sa spun cu adevart din inima un ¨Te Iubesc¨, sa aud un ¨Te Iubesc¨ din inima. ultima discutie pe care ama vuto a durut a dracului de tare . ma durut faptul ca in tot ce spunea avea dreptate si ca pentru a nu stiu cata oara sa adeverit previziunile mele. stiam ca aceasta relatie nu va avea nici o continuitate din foarte multe motive , care pana la urma le a vazut si ea. speram sa imi spuna ca ma insel, ca nu este asa, dar nu a facut’o. de acum am sa incetez sa mai analizez, sa mai spun lucruri, pentru ca pana la urma se vor adeveri.

Sa stii ca ultimul tau cadou cat si cele dinainte vor fi la loc de cinste. o sa imi amintesc de tine toata viata. poti fi sigura de asta.  multumesc ca m’ai facut sa tresar, sa mai simnt si eu ceva… acolo. de foarte mult timp nu mai simtisem asa ceva.  multumesc pentru tot.

in postul urmator va fi ultima fantezie cu FV. sper sa va placa si cred ca fi si un cadou de adio in stilul meu. sper sa reusesc sa ma abtin sa nu mai scriu despre FV, dar nu promit nimic.

Multumesc FV.

9 Comments

 1. thepowerofcolors 24 mai 2010
 2. FV 25 mai 2010
  • analfabetul 27 mai 2010
 3. fv 26 mai 2010
  • analfabetul 27 mai 2010
 4. Habarnist 27 mai 2010
  • analfabetul 27 mai 2010
 5. eu 31 august 2010

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: