Gasiti povestea logica!

Jocuri logice ale mintii

Jocuri logice ale mintii

Cat timp am fost plecat ,serile am mai iesit si la cate o bere cu colegii mei , unde binenteles ca am discutat diverse subiecte pe care probabil ca le vom dezbate si aici .

Acum cateva seri mi-a venit unul dintre colegi cu un joc foarte interesant pe care vreau sa vi-l propun tuturor , in special tie Analfabetule si Mikaelei ,asta pentru ca stiu ca va plac jocurile logice , insa asteptp pe toata lumea ce ne viziteaza sa se implice in acest joc .Cu cat mai multe intrebari , cu atat mai repede puteti gasi povestea.
Acest joc consta in faptul ca eu va scriu o propozitie ,iar voi imi puneti intrebari legate de acea propozitie si eu va raspund cu DA sau NU ,in acest fel, norocosi fiind ca raspunsurile raman scrise ,veti incerca sa formati,dezvoltati acea poveste .Povestea este adevarate si  logica , trebuie doar sa stiti ce sa intrebati si veti gasi povestea.In cazul unui impas ,va voi da si mici indicii.

Putem incepe jocul ,asa ca va dau propozitia de la care sa incepeti si sa gasiti povestea: In desert a fost gasit un om mort ,dezbracat si cu un bat in mana.

Fiind primul joc de genul acesta, va voi da indiciu pentru ceea ce trebuie sa gasiti in acesta poveste :Cum a ajuns acel om acolo in desert si cum a murit (motiv,cauza)?

Poate ca unele persoane au vrut in copilarie sa fie politisti(militieni pe vremea noastra) , sau sa lucreze in criminalistica ,asa ca au posibilitatea acuma sa-si puna intrebarile necesare rezolvarii acestui caz .

 

Incoming search terms:

 

6 Comments

  1. Analfabetul 29 iulie 2011
  2. Mika 29 iulie 2011
  3. Mika 29 iulie 2011
  4. danette 29 iulie 2011

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: