Gata si cu Cafeaua. la dracu…

Cafea - analfabetul.com
Cafea - analfabetul.com

de beut nu mai beau, ca nu merge, nu intra in mine. de fumat m-am lasat 4 ani jumate, dupa care m-am apucat iar. acum va ca venit vremea la cafea.de cateva zile ma doare capul rau de tot si am niste nervi de imi vine sa sparg capul la toti. banuiam eu ceva, dar nu eram sigur. azi dupa ce m-am trezit , pe la 14.15 cred, am fost o cafea. m-a apucase o durere de cap micuta asa. am zis ca poate fi de la soare sau altceva. am plecat acasa si m-am apucat de treaba. a trecut durerea de cap si eram super ok. acum vreo ora si ceva am zis sa mai ies la o cafea, ca sa imi mai lipezesc ochii, care stau toata ziua in fata calculatorului.

comand o cafea, iau o gura si instantanu ma ia o durere de cap foarte mare. imi mintea mea zic ca nu e posibil. dupa cateva fumuri de tigara mai iau o gura de cafea… durerea de cap creste.

Gata, acum sunt sigur ca de la cafea mi se trage. dar nu inteleg de ce. beau pe zi cam 10-15 cafea mici si tari cu un pliculet de zahar. pana acum nu am avut probleme.

maine am sa mai testez odata si daca se repeta va trebui sa renunt la cafea de tot. ceea ce nu prea imi place. ce dracu mai beau eu cand ies din casa.

de cand nu mai beau alcol, cand intram intr-un bar beau doar cafea si aquarius lemon si cateodata un cola…

mai ramane sa ma las de sex si tigari. daca ma mai las si de astea… atunci pot sa ma impusc. ce rost mai are sa traiesc. cand m-am lasat de tigari, m-am ingrasat intr-o luna peste 30kg. acum am 99KG , daca ma las de fumat ajung la 199kg. daca ma las si de sex o sa bat recordul la greutate.

 

3 Replies to “Gata si cu Cafeaua. la dracu…”

    1. se poate… am sa mai testez maine… sa vad cum este. daca e la fel, atunci… la revedere cafea. de calculator nu pot sa ma las. de aici manc….
      :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.