Aberatii, ce fac eu

genul meu de femeie – o idee

ei bine nu stiu daca exista in realitate , dar daca aveti un indiciu va rog sa ma anuntati.

nu stiu daca ati vazut filmul Scott Pilgrim Vs The Worldn . e vorba de fata cu parul rosu care mai tarziu il face albastru.

acesta e genul meu de femeie care imi place, langa care m-as simti bine. faza e ca nu am intalniti nici una ca ea pana acum.

 

genul meu de femeie - o idee 1 

Femeia ideala
Femeia ideala
Femeia ideala
Femeia Ideala
Femeia Ideala

Alte link-uri catre poze

http://www.imdb.com/media/rm44662784/nm0935541

http://www.imdb.com/media/rm11108352/nm0935541

http://www.imdb.com/media/rm2427226112/nm0935541

http://www.imdb.com/media/rm1425905664/nm0935541

http://www.imdb.com/media/rm2313787392/nm0935541

http://www.imdb.com/media/rm2093455360/nm0935541

uite mai jos trailer la film

9 Comments

 1. Ai putea sa ne si descri un pic ce-ti place la ea.Din descrierile tale …iti place nonconformismul ei(am facut legatura cu culorile parului ei).
  Asa ca ….dezvolta.

  1. daca ai vazut cumva filmul… imi place personajul interpretat de ea in film. + imi place ceea ce exprima… nu pot explica asta in cuvinte. primul lucru care observ la o femeie este parul, apoi ma uit la fata ei sa vad ce exprima. desigur aici intra so corpul, gesturile, etc. ma uit atent la ale si analizez. daca e ok si imi place atunci stau putin si o admir. apoi plec.

   1. Nu am vazut filmul ,tocmai de aceea te-am rugat sa dezvolti un pic.Poate ca o sa caut filmul …numai ca sa vad ceea ce exprima ,cu toate ca e doar o interpretare de rol ….cum fiecare dintre noi o facem ,in functie de starea noastra de spirit ;) .

    1. multe lucruri nu le pot explica. cam asta e viata mea. daca as putea explica / exprima in cuvinte ceea ce stiu, ce simt poate viata ar fi mai frumoasa si poate chiar mai norocos in multe chestii.
     dar se pare ca e un oarecare belstem sa stiu si sa nu pot zice nimic….

     daca ai stii cate lucruri inteleg ….

   2. Si tacerea poate spune mai multe ,decat 1000 de cuvinte …cateodata.Daca intelegem multe ,inseamna ca suntem 2 oameni …intelegatori,nu?
    Insa ca sa revin la subiectul postului,m-ai facut curioasa care este genul tau de femeie,chiar daca am idee dintr-un puzzle facut de tine ,da la care inca-mi lipsesc doar cateva piese :D .

 2. Stai linistit ca nu vroiam sa-mi dai mura in gura ,gasesc eu piesele .Doar ca dintr-o descriere pe care ai facut-o nu ai spus ma nimic….vorbesc din punctul meu de vedere care nu am vazut filmul.

  Hai ca deja ne intindem la barfa si eu cu comentariile mele te-am oprit din inspiratia de a scrie.Nici macar nu am lasat posturile sa se raceasca ,eu le-am si comentat :D .
  Soamne bune sa ai si zi cu soare maine.

  1. nu e problema. eu am inspiratie tot timpul. doar ca uneori cred ca e mai bine sa nu scriu chiar tot. am testat cu cateva posturi sa vad ce zice lumea. si am vazut ca nu reactioneaza asa bine.
   totul in viata mea e complicat. ceea ce scriu pe aici nu e nici pe jumate. am observat ca nu pot fi nici macar aici cu adevart sincer. unele lucruri dor prea tare numai cand te gandesti al ele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: