ce fac eu

indragostitii

in fata unui bar un tip si o tipa se imbratiseaza, se saruta. el ii ia fata intre palme si ii mai da o sarutare dulce. se privesc unul pe celalalt de parca ar fi sfarsitul lumii.el ii arajeaza fularul bine ca sa nu ii fie frig, apoi deschide umbrela si pleaca.

eu mai aprind o tigara si  continui sa beau cafeaua pe care o aveam in fata. pentru cateva momente mi’am adus aminte ca si eu facem odata astfel de lucruri, am fost si eu odata indragostit. imediat ma gandesc ca as vrea sa mai simnt odata acest sentiment. imediat intervine sistemul de protectie si sterge aceasta dorinta. deschid bine ochii. tigara se terminase si nici cafea nu mai aveam. ma ridic imi iau haina si plec… afara ploua… dar nici nu am simtit-o. peste 15 min sunt acasa…

11 Comments

 1. Ce spuneam in comentariul la postul anterior…stii, ciudat este ca oricat ai forta mecanismele astea de aparare, ele tot vor ceda la un moment dat. Ca si un antivirus bun…in timp tot se inventeaza un virus care sa-i faca de pretrecanie!

 2. cand iti doresti ceva cu adevarat o sa ti se implineasca … o sa simti din nou iubirea … o sa te indragostesti din nou, trebuie doar sa cauti persoana potrivita … nu analiza pana la sange o femeie care-ti place si o cunosti, descopera-i doar calitatile si comunicati foarte mult. lasa orgoliul masculin deoparte ( in cazul in care-l ai sa zic eu mai accentuat decat limitele normale :lol: ) si ai sa vezi ca totul va fi bine …

  iar cand vrei sa-i faci o observatie, nu o jignii … desi din cate te cunosc eu nu esti genu care jigneste si nici nu esti morocanos … dimpotriva esti foarte deschis si asta e foarte bine :)

  o seara de vis ! :)

 3. Ceea ce ai povestit arata o mica secventa de tandrete intre doi indragostiti.
  Si este frumos. :)
  Asa trebuie sa fie dragostea tandra, grijulie, protectoare, calda… cand este vorba de o relatie de lunga durata, de ce nu pentru toata viata.
  Totul se simte in priviri…nici nu mai sunt necesare cuvintele!

  Acolo unde se incepe de la ceea ce ar trebui sa incununeze dragostea, chiar daca este pasiune, se stinge repede ca un foc ce a ars cu valvataie si din el n-a mai ramas nimic.

  Sigur vei gasi adevarata dragoste, dar poate nu esti tu pregatit, poate mai ai de lucrat la cate ceva din ceea ce ne-ai facut de cunoscut in prezentarea pe care ti-ai facut-o aici pe blog! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: