Inna sa te ia DRACU draga mea

chiar acum 2 zile vorbeam cu o buna prietena in privat cat de mult imi place Inna. asta pana azi cand am vazut stirea unde face reclama negativa Romaniei. Stiati ca decand a inceput ea sa cante abia anul acesta a avut primul si singurul concert in Romania?

Inna face reclamă negativă României!

Inna face reclamă negativă României!

iata ce spune ea in presa britanica:

———————

„Pentru prima dată am vândut un album în Marea Britanie. La mine în ţară totul se piratează. E un fel de piaţă neagră. Nu credeam că cineva chiar cumpără albume de muzică. Acum au început să crească vânzările şi în Germania. Eu nu am crezut că voi ajunge vreodată atât de sus. Acum am milioane de fani pe YouTube şi pe Facebook. Hit-ul „Hot” l-am lansat direct pe YouTube. Cred că de aia am avut succes. Eu provin dintr-o ţară foarte săracă!”

——————–

draga mea Inna cine dracu te crezi tu sa vorbesti asa de romania? cumva ti s-a suit vedetismul la cap? te crezi mai tare ca oricine acum cand ai succes?

eu nu l-am auzit pe edward maya facand astfel de declararii care a castigat mult mai multe prermii si este si mai vizionat pe youtube.  nu mai zic si de alti artisti romanii.

Monica Columbianu – asa cum este si cum o considera lumea pe unde a fost a zis ca e mandra ca e romanca si va promova romania prin orice forma posibila. adica ea poate si tu nu. tie iti este rusine si ei nu-i este.

sa te ia dracu Inna. de acum nu voi mai asculta nici o melodie cu tine. te rog eu frumos schimbati cetatenia. ai uitat cum vorbeau jurnalistii britanici de tine acum cateva saptamani? cand te-au facut in toate felurile.

prima data cad te voi intalni te voi scuipa in ochii. chiar acum intru pe facebook si ma scot din pagina ta oficiala.

 

Incoming search terms:

8 Comments

  1. Lavinnia 11 iunie 2011
    • Analfabetul 11 iunie 2011
  2. Mika 11 iunie 2011
    • Analfabetul 11 iunie 2011
  3. Blue 29 iulie 2011
  4. danette 30 iulie 2011
  5. Andrei Simion 11 martie 2014

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: