ce fac eu, Lumea de azi, Viata...atarnata de un fir de ata.

La mijloc

De ceva vreme sunt prins la mijloc intre 2 grupuri de prietenii.  Grupul X nu supoarta grupul Y si invers.  eu cum sunt prieten cu toti mai mereu am probleme din aceasta cauza.

astazi spre exemplu. o parte din grupul X m-a sunat dimineata sa ies la cafea. cum au fost primii am acceptat.  ajungem la terasa unde mergem mai mereu. acolo erau la o masa unii din grupul Y.  au inceput cei din X sa spun ca ei nu stau la aceasi teresa cu Y, ca trebuie sa mergem in alta parte si multe alte cacaturi din astea.

cei din din Y m-au vazut si am considerat ca ar fi normal sa merg sa-i salut.  dupa ce am revenit panarama mare. ca ce caut eu cu aia, chiar nu ma respect deloc , etc. aceleasi lucruri spun si cei din Y cand ma vad cu X.

azi la un moment dat am vrut sa plec acasa si sai las cu problemele lor existentiale.

ce dracu aveti oamenii buni. acum din cauza ca nu iti place o persona nu mai stai la acea terasa , nu mai intr-i intr-u magazin, etc.  sau daca tu nu placi o persoana , la fel trebuie sa fac si eu. ce aveti voi de impartit e treaba voastra si nu a mea.

eu ca sa nu se supere nimeni, am o regula daca pot spune asa. care ma suna primul si ma invita undeva accept. daca ai fost aldoilea si m-ai invitat undeva in acelasi interval orar, te voi refuza.

daca stau mai bine si ma gandesc , cred ca ar fi cazul sa imi fac alti prietenii. ce atatea batai de cap.


 

2 Comments

  1. Bine ca nu am fost pusa in acesta postura.Am fost atat de rapida incat sa tai craca de sub picioare din prima ,daca cineva nu se suporta,foarte bine ,nu venea….dar daca au venit pentru mine undeva cu totii ,atunci de complezenta s-au inghitit.
    La varsta de 17 ani am patit o chestie de genul “ori eu …ori ea”si in acel moment am spus amandorora,”niciunul” si am plecat. Iti vine sa crezi ca au devenit prieteni ,numai ca sa ma convinga ca pot discuta mai departe cu ei? Insa eu orgolioasa…nu m-a mai interesat urmarile.

  2. Vizitez acest site de mult timp, si pot zice ca e grozav, vreau sa vad ce vei scrie si maine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: